Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éve vagyok férjnél, a házasságom átlagos, megélt már sok rossz percet és most szerelmes vagyok másba, vajon nagyot vétkezem?
"Háromszor feküdtem le vele"
"vajon nagyot vétkezem?"
Nézd! Ha úgy vesszük, hogy a szeretőd farkának a szopikázása után hazaérve, szájon csókoltad a férjedet, az pont olyan, mintha közvetve, de ő cuppantotta volna le a szeretődet.
Vagyis megcsalt téged a férjed, a pasassal!
Ezek a szemét férfiak mindenre képesek...
Szánalmas...Azt hitted majd a fiatal férfi elhagyja érted a családját? Ugyan már.
Mond meg a férjednek a dolgot. Ha van egy kis esze otthagy. 2 szék közül a pad alá esel, de meg is érdemled. Ez a legnagyobb árulás amit a férjed ellen elkövethettél, nem csak simán vétek, hanem ezzel megaláztad őt.
Felnőtt ember vagy elvileg. Vagyis van agyad, használd. Ne a vágyaid irányítsanak már. Kerüld el a férfit amennyire lehet. Ne tartsd vele a kapcsolatot. Egy idő után a viszketés a lábaid közt talán elmúlik.
Aki már megd*gott,azzal nem lehet barátságban lenni.Ez a férfiaknál azt jelenti, hogy le vagy koptatva.
Naív feleség vagy.
Ha elotte es kozbe nem, akkor utolag vegkepp ne csinalj belole moralis kerdest:-) Annak semmi ertelme h hibaztasd magad mindezert eleted vegeig, fogadd el, h volt/van ilyen is , vegtlelenul emberi dolog meg akkor is ha moralisan tobb sebbol verzik:-)
Az, h ez h fog atmenni baratsagba arrol fogalmam sincs, de ezert ne hagyd el a ferjed.....sot, szerintem ne mondd el neki mert elveszited a bizalmat, az egesz meginog es a vege egy valas.
Kiveve akkor, ha mar egyaltalan semmi nem kot a ferjedhez, az egy mas kerdes. A szereto korrekt volt veled, hiszen nem altat, elmondta h o nek hagyja el a csaladjat ergo lehetseges verziok:
Elfogadod, es eltuntok egymas eletebol (a tavolsag csodakra kepes)
Elfogadod es folytatod, de mashogy allsz hozza es nem nyaggatod azzal h hagyja el a csaladjat
Nem foagadod el, mergelodsz, elhagyod a ferjed es belemerulsz az onsajnalatba evekig
A lenyeg vegulis az, h eloszor is nyugodj meg, ne okozz magadnak meg nagyobb lelkifurit es szepen gondold vegig az eletedet.Pl: mi vezetett el idaig,mit nem kapsz meg a ferjedtol, tudtok e javitani a kapcsolatotokon....stb.
Sok sikert mindehhez:-))
Keresd a ferjed ujra szeress bele ujra.
Nos pasi felejtos szex utan baratsag nem letezik.
Igen hulyeseget csinaltal es ertelmetlenul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!