Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazassagban elek es irt egyik volt pasim a facebookon annyit hogy "szijja"? Tobbi lent
Figyelt kérdés
A ferjem meglatta es azt mondtam neki, hogy lehet nem nekem akarta irni, o nem tudja hogy a pasim volt ezelott par evvel . Nem mondott semmit de azert roszul ereztem magam hogy hazudtam neki (nem szoktam hazudni soha neki ). A pasi nem akart semmi kulonoset tolem, meg volt hogy valtottam egy ket szot vele . Szerintetek mit csinaljak? A multkor azt mondta nem fog irni ( egyutt van a fb a ferjemmel es azert irt mert latta fent vagyok es kozben nem en voltam fent )2014. dec. 5. 19:52
1/21 anonim válasza:
Tilsd le a pasit! Igy legalabb nem lesz vita a hazasagodban! Fõ a nyugalom😊
2/21 A kérdező kommentje:
telefon miatt besz vele de most hogy mit akart nem tudom. bar letiltani nem szeretnem . Mar egyszer egy idegen pasit letiltottam de ot nem szeretnem . .pedig tudom jobb lenne a nyugalom igy
2014. dec. 5. 20:04
3/21 anonim válasza:
akkor mondd el neki. Nem értem, hogy miért nem mondtad meg neki az igazat! Évekkel ezelőtt volt, nem? Akkor nincs miért aggódnia.
4/21 A kérdező kommentje:
hat igen , tud minden volt kapcsolatomrol csak hirtelen ugy meglepodtem hogy nem tudtam mit mondjak de aztan mondtam neki remelem emiatt nem feltekeny es mondta hogy nem !
2014. dec. 5. 20:11
5/21 anonim válasza:
Akkor beszelgess vele hatha tobb lesz egy beszelgetesbol, ha neked ennyit meger hogy a hazsagodat is megkockaztatod, bizalmat elveszted es ha tobbi is kialakul .......
ha erre ra jon a ferjed ne sirjj ha esetleg vissza adja ugyanezt, vagy nem fog benned megbizni es elval toled!
6/21 anonim válasza:
Ha tudod, mi neked a megfelelő, miért kérdezed, hogy mit tegyél.
7/21 A kérdező kommentje:
nem beszelgetek vele tobbet csak meg volt hogy mas zavart engem es azt hitte megcsalom es azt mondtam majd csak akkor mondja amikor elkapott valakivel . Maskepp nagyon jol vagyunk ! :)
2014. dec. 5. 20:13
8/21 A kérdező kommentje:
letiltottam vegul ... koszonom a valaszokat
2014. dec. 5. 20:20
9/21 anonim válasza:
Én most ezt nem értem. Írt neked a srác, hogy szia, te erre nem írtál semmit, de magyarázkodnod kellett a férjed előtt? Meg ezért tiltani kéne a srácot?
Nem beszélhetsz az exeiddel, vagy mivan?
10/21 SzilKa válasza:
Sosem értettem, mire jó ez a párral közös fb fiók... Minimális magánszférára szükség van egy egészséges kapcsolatban, nyilván bizalom jelenléte mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!