Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élők, ti milyen gyakran beszéltek szüleitekkel?
Minden nap, mivel velük élünk. :D De ha nem így lenne, akkor hetente többször beszélnék az biztos.
A férjem pedig szintén hetente többször beszél az anyjával, de van, hogy naponta többször is. Bár nem ő kezdeményezi a hívást.........
Én, a nő: Csak akkor hívom fel őket, ha valami nagyon fontos dolog van és ez fordítva is igaz. Anyukámmal írunk pár sort naponta Skype-on és igazából ennyi. Hetente 1 napra pedig hazautazom. Az öcsém állandóan online facebookon, vele így sokat beszélek, de nem folyamatosan, csak leírom és ő meg válaszol, ha van ideje és én is így csinálom. Vele telefonálni kevesebbet szoktam, azért hívom fel néha, hogy halljam a hangját.
A párom, a férfi: Naponta többször hívja az anyja és duma duma duma duma. Sokszor a legalkalmatlanabb pillanatokban, akkor nem is mindig veszi fel... De igazából ha az anyján múlna, reggel délben este pofázna neki. A semmiről tulajdonképp. Mindezek mellett őt látogatja szinte naponta a párom....
Úgyhogy jogosan van kiakadva!!! Most anyád a házastársad vagy a férjed/feleséged?
Biztos sokaknak elképzelhetetlen, de vannak olyan családok, ahol az ember tényleg mindent megbeszélhet a szüleivel.
Ennek csak az szab határt, ami már olyan személyes, hogy nem tartozik rájuk.
Nem azért házasodunk, mert a szüleinkkel nem tudunk beszélgetni.
Naponta 3x??? Este elmondod a napi történéseket, oké, de reggel? Elmondod mit csináltatok éjjel????
Hetente 1x beszélünk anyuékkal,de van hogy egyszer sem kb kéthetente találkozunk. Tök jó a viszonyunk, tök jóban vagyunk, de már két külön család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!