Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet lebuktatni egy házas férfit a felesége előtt?
Még mielőtt jönnének az olyan válaszok,hogy ne csináljam,nem éri meg leírnám,hogy nem rólam van szó hanem az egyik barátnőm szeretné ezt megtenni. Együtt volt egy nős férfival nem rég szakítottak,de elég csúnyára sikeredett. Szeretné ha a felesége megtudná a dolgot,bár én próbáltam lebeszélni,de nem igazán sikerült/sikerül.Kérte,hogy segítsek kitalálni valamit,hogy buktassa le úgy,hogy a személye ha lehet ne derüljön ki,de az igen,hogy másfél évig együtt volt a férjével. Mivel nagyon jó barátnőm,és látom rajta,hogy hajthatatlan ez ügyben megígértem,hogy gondolkodom hogyan kivitelezhetné ezt,de semmi nem jut eszembe,legalább is semmi olyan amivel a neve titokban maradhatna.
Meg lehet ezt valahogy oldani?
Két oldalú a dolog számomra.
Egyrészt, azt tanácsolnám, ne tegye meg.Iszonyú fájdalom lesz a feleségnek, ha megtudja, 1,5 évig csalta a férje....
nem biztos, hogy a feleséget kellene büntetni...na meg mi van, ha már tud róla...:)
Másrészről,meg joga van tudni róla ,milyen a férje...
Egyébként meg lehet, el se hinné,ez is benne van a pakliban.
Amúgy szánalmas a kidobott szerető bosszúállása...
Ha 1,5 évig nem buktak le, és sikerült titkolni a kapcsolatot, most, hogy vége, mi értelme?ja,hogy dobták? Legyen már rossz másnak is???
Szánalmas.
bocs, de a házasságához semmi köze.
Én tuti megmondanám a magamét annak, aki azzal jön hozzám, hogy a férjem szeretője volt. Addig nem volt baj, amíg vele volt? Furcsán működik a lelkiismerete.
Azt meg nem veszem be, hogy nem tudta, hogy nős. Annak millió és egy jele van, hogy a pasi nem független.
Ha engem csalnának meg, én biztosan tudni szeretnék róla, akármennyire is fáj.
Egyébként én kétlem, hogy a feleség nem tudott róla, hogy van valakije a férjének. Ahhoz vaknak kell lenni, hogy valaki ne vegyen észre egy másfél éves kapcsolatot.
A bosszút én is szánalmasnak tartom. Ettől nem fog hozzá visszamenni a férfi.
Én a helyedben ilyen csúnya dologban nem segítenék. Most gondolj bele, mit szólnál, ha egy tök idegen ember kavarna bele a te családod dolgaiba?
A barátnőd viselje felnőtt emberhez méltóan a következményeket, lépjen tovább, és foglalkozzon már ezzel az üggyel. Neki is jobb lesz, ha megnyugszik és nem hergeli tovább magát.
Igen én is mondtam neki,hogy a dolog visszafelé is elsülhet,meg,hogy valószínűleg úgyis ki lesz magyarázva a feleségnek,bár hozzá tettem,hogy ha mondjuk személyes áll a felesége elé és mindent elmesél akkor azon nem nagyon van mit kimagyarázni,de ugye ezt nem szeretné.
Én nem tudom,félek,hogy nem úgy fog elsülni ahogy azt ő szeretné,de nem tudom lebeszélni.
Baratnod azt kapta amit erdemel nos pasival normalis ertekrendu es onbecsulesu no nem kezd.
Inkabb szegyelje magat egy hazassagba piszkitott bele es tunjon el.
Az én párom is tuti érezte amikor fél évig szeretőm volt...Ezt megérzik a nők, tuti nem ér el vele semmit.
És tényleg szánalmas a bosszú.
ma 09:07-válaszoló
A bosszújával én sem értek egyet,de azért annyiban megvédeném a barátnőmet,hogy ebben a dologban ugyan úgy a pasi is hibás hiszen csak annak van szeretője aki akarja,hogy legyen. Azt gondolom,hogy itt is kettőn áll a vásár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!