Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mit lehet reagálni? Rettenetesen rosszul esett, amit mondott!
4 éve vagyunk házasok és van egy 2 éves kisfiúnk. Tegnap este néztünk egy filmet, és volt benne egy pasi, akinek elég jó teste volt, és kérdezte, hogy tetszik-e ez nekem. És mondtam, hogy persze. Kérdezte, hogy örülnék-e ha neki ilyen lenne, mert akkor rágyúr. Erre kicsit nevettem, és mondtam, hogy úgysem sikerülne, mert kb. 3 éve hallgatom, hogy le akar adni pár kilót, mert eléggé megpocakosodott, de az edzést mindig 2-3 alkalom után abbahagyja, és az evésre sem figyel oda, folyton nassol.
Én ezt az egészet mosolyogva mondtam (érzékeltetve, hogy ez nem egy nagy probléma) Erre ő kiakadt, hogy tavasszal leadott 5 kilót, én meg mondtam, hogy azóta visszajött 10, mert nem figyel. Ő meg véresen komolyan a fejemhez vágta, hogy én meg löttyedt vagyok, és ez így is marad már mindig, neki legalább esélye van változtatni. És hogy már velem kell beérnie...
Én nem vagyok egy sírós nő, de ezen elsírtam magam. Ugyanis a gyerek születése óta most vékonyabb vagyok, mint előtte, sportolok (mindig is sportoltam), odafigyelek arra, amit eszek és még genetikailag is szerencsés vagyok, mert egy halvány stria sem maradt sem a hasamon, sem a melleimen, és még a melleim sem ereszkedtek meg. Annyi, hogy egy kicsit igen, puhább lettem, nem a feszes "tini" test. Múltkor elmentünk úszni egy ismerősömmel, és "kiakadt", hogy mennyire nem látszik rajtam, hogy szültem.
Nagyon rosszul esett, mert lényegében neki szeretnék tetszeni, már másnak nem, erre ő közli, hogy velem kell beérnie??? Pedig én mindent megteszek, hogy csinos legyek, de van, amin nem lehet változtatni. De az, hogy ezt ő így a fejemhez vágja!!!??? Eddig nem voltak egymással problémáink, de ezzel most nagyon belém gázolt.
Alapvetően pont ugyanolyan parasztok voltatok egymással szemben, de:
1. Te vitted be az első ütést.
2. Azóta rinyálsz itt mert kaptál visszakézből egy pofont.
A gond nem is azzal van hogy megsértettétek egymás egóját, hanem azzal, hogy a tied akkora, hogy órák óta mást sem olvasni itt csak hogy "ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN", és csak azt bizonygatod hogy te milyen tökéletes vagy, meg ha mégsem akkor miért mégsem. Meg húzgálod az oroszlán farkát, és csodálkozol hogy megharap, aztán még neked áll feljebb.
Kedves kérdező,a 29.-ik hozzászólásodban van a lényeg.
Hiába mondja mindenki,hogy egyenjogúság van,nincs.
Példűul terhes vagy és pár hétig/hónapig(!) nem tudsz teljes értékűen szexelni, akkor is elégítsd ki a párod, mert jajj szegény férfinak az jár. Ha fáj is szülés után, te csak szorítsd össze a fogad és szexelj, mert a szegény férjed "joggal" fog elhagyni/megcsalni/semmibe venni.
Ha elmúltál 40, Te ne ráncosodj, ne hízz egy dekát sem, legyél üde és hamvas bőrű, különben a férjed "joggal" cserél le egy fiatalabb nőre.
Ellenben ha a 40-es férfi hízik, fáradtabb, lankadtabb, elfelejt borotválkozni és az orrod alá fingik, akkor is kívánatos szexistennek tekintendő.
nem mindegy, hogy hogy szólsz, kérdező. mert ahogy valaki írta, lehet úgy is bánni a másikkal, hogy dicséred, ha valami éppen csak apró jó lépést tett. ez motiváló.
de ha szekálod, az demoralizálja.
ha magával kapcsolatban elégedetlen, kevés az önbizalma, nem hiszem, hogy azt várja a társától, hogy azt mondja: igen, xarul nézel ki, jól mondod! és még lusta is vagy.
valahogy kéne egy kis empátia. lehet a jó irányba terelni a másikat, csak nem mindegy, hogy milyen módszert alkalmazol. ahogy most tapasztaltad, a beszólogatás nem esik jól. pedig te csak egyet kaptál, ő meg már jó ideje kapkodja. szerinted neki milyen érzés? mert itt csak arról beszélsz folyton, hogy neked milyen.
# 36
"Hagyd a sok férfipárti szentfazekat."
Nem hinném, hogy akik itt írtak, akár férfipárti, akár nőpárti szentfazekak lennének.
Nyugodtan lehet jogosan és önérzetesen b*aszogatni életünk párját ezzel-azzal hónapokon, akár éveken át a konstruktívabb, támogatóbb hozzáállás helyett, (akár férfi, akár nő), csak akkor nem érdemes majd azon csodálkozni X év múlva, ha elhagy minket, meg azon értetlenkedni, hogy ráadásul egy "kevésbé jó" nő vagy pasi kedvéért.
"mindenkinek fáj az igazság, ha a szemébe vágják, még ha viccesen is, de ha érzékeny pontra tapint, akkor sokan átmennek hisztizsákba"
bocsánat, de itt a kérdező hisztizik éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!