Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Erre mit lehet reagálni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre mit lehet reagálni? Rettenetesen rosszul esett, amit mondott!

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk házasok és van egy 2 éves kisfiúnk. Tegnap este néztünk egy filmet, és volt benne egy pasi, akinek elég jó teste volt, és kérdezte, hogy tetszik-e ez nekem. És mondtam, hogy persze. Kérdezte, hogy örülnék-e ha neki ilyen lenne, mert akkor rágyúr. Erre kicsit nevettem, és mondtam, hogy úgysem sikerülne, mert kb. 3 éve hallgatom, hogy le akar adni pár kilót, mert eléggé megpocakosodott, de az edzést mindig 2-3 alkalom után abbahagyja, és az evésre sem figyel oda, folyton nassol.

Én ezt az egészet mosolyogva mondtam (érzékeltetve, hogy ez nem egy nagy probléma) Erre ő kiakadt, hogy tavasszal leadott 5 kilót, én meg mondtam, hogy azóta visszajött 10, mert nem figyel. Ő meg véresen komolyan a fejemhez vágta, hogy én meg löttyedt vagyok, és ez így is marad már mindig, neki legalább esélye van változtatni. És hogy már velem kell beérnie...

Én nem vagyok egy sírós nő, de ezen elsírtam magam. Ugyanis a gyerek születése óta most vékonyabb vagyok, mint előtte, sportolok (mindig is sportoltam), odafigyelek arra, amit eszek és még genetikailag is szerencsés vagyok, mert egy halvány stria sem maradt sem a hasamon, sem a melleimen, és még a melleim sem ereszkedtek meg. Annyi, hogy egy kicsit igen, puhább lettem, nem a feszes "tini" test. Múltkor elmentünk úszni egy ismerősömmel, és "kiakadt", hogy mennyire nem látszik rajtam, hogy szültem.

Nagyon rosszul esett, mert lényegében neki szeretnék tetszeni, már másnak nem, erre ő közli, hogy velem kell beérnie??? Pedig én mindent megteszek, hogy csinos legyek, de van, amin nem lehet változtatni. De az, hogy ezt ő így a fejemhez vágja!!!??? Eddig nem voltak egymással problémáink, de ezzel most nagyon belém gázolt.

2014. nov. 18. 14:57
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
99%
Amikor kérdezte, hogy neked tetszik-e a filmbeli szereplő teste, és mondta, hogy ha igen, akkor rágyúr, szerintem akkor inkább valami bátorító pozitív válasznak örült volna tőled. Ehelyett ecsetelted, hogy már így is mennyit összeszedett, mindezt nevetve, és bár te tényleg csak félig viccesen mondzad, gondoltad, akaratlanul megsértetted az önérzetét. Erre ő kicsit túlreagálva visszavágott, mert úgy érezte, védekeznie kell.
2014. nov. 18. 15:20
 12/38 anonim ***** válasza:
85%
*mondtad
2014. nov. 18. 15:21
 13/38 anonim ***** válasza:
89%

a férjed tőled (mivel te vagy a nő az életében) akarja megkapni a visszajelzést, hogy ő egy férfi. nem csak egy családfenntartó, nem valaki, akivel tévét lehet nézni, hanem egy f é r f i.

erre te pont a férfiasságát nevetted ki, kicsinyelted le. ő viszonzásul a te női mivoltodban akart megalázni.

te erre megsértődtél, de neki pontosan ugyanannyira fájt, amit mondtál. csakhogy te sértetted meg őt először.

kettő pedig, hogy ha nem érezteted a férjeddel, hogy férfias, és csak biggyeszted rá a szádat, akkor rosszabb vége is lesz, mint hogy megsért.

2014. nov. 18. 15:27
 14/38 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem megérdemelted. Nem volt szép, hogy ezeket mondtad a férjednek, akkor sem ha ezt gondolod, és a mosolygás ne enyhít semmin. És még meg is sértődsz, ha visszavág. Szerinted neki hogy esett amit mondtál? Kérj tőle bocsánatot.
2014. nov. 18. 15:35
 15/38 A kérdező kommentje:

Igazatok van, csak a nagy különbség, hogy én mindent megteszek azért, hogy ugyanolyan vonzónak találjon, mint amikor megismerkedtünk, ő viszont lényegében semmit, csak a száját jártatja. Amikor este 11-kor megkérdezem, hogy biztosan sütizni akar-e, akkor meg azt mondja, ne szóljak bele.

Engem amúgy nem zavar, hogy pocakos, őt magát zavarja, és mondogatja mindig, hogy milyen hülyén néz ki. Ezért szoktam vele "bszogatni", hogyha őt zavarja, akkor tegyen ellene. De nem tesz.

2014. nov. 18. 15:36
 16/38 anonim ***** válasza:
41%

Ha jól értettem először Te gázoltál bele a lelkivilágába.

Lehet sosem mondana egyébként ilyent, vagy nem is gondolja komolyan, de így vágott vissza.

2014. nov. 18. 15:36
 17/38 anonim ***** válasza:
88%

aha, tehát te az ő érdekében b-.gatod olyan valamiért folyamatosan, ami téged nem is zavar, és te csak jót akarsz.

sokáig nem fog tartani a házasságod, azt ugye tudod. vagy az lehet, igen, de a férjed hűsége nem. talál elég nőt, aki nem b-.tatja, hidd el.

2014. nov. 18. 15:39
 18/38 anonim ***** válasza:
86%

"Igazatok van, csak a nagy különbség, hogy én mindent megteszek azért, hogy ugyanolyan vonzónak találjon, mint amikor megismerkedtünk,"

És ha ő nem várja el, hogy tinilány alakod legyen? És még egyszer mondom: a vonzóság nem a derékméreten múlik!

"ő viszont lényegében semmit, csak a száját jártatja. Amikor este 11-kor megkérdezem, hogy biztosan sütizni akar-e, akkor meg azt mondja, ne szóljak bele. "

Igazad van, ne szólj bele! Felnőtt ember, ez az ő dolga!

"Engem amúgy nem zavar, hogy pocakos, őt magát zavarja, és mondogatja mindig, hogy milyen hülyén néz ki."

Így van, ezért is az ő dolga. Ha piszkálod, azzal nem fogsz elérni semmit azonkívül, hogy rossz lesz a kapcsolatotok.

"Ezért szoktam vele "bszogatni", hogyha őt zavarja, akkor tegyen ellene. De nem tesz."

Így senki sem tenne semmit, ha csak piszkálják.

2014. nov. 18. 15:43
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy a férjed - veled ellentétben - nem sírta el magát - szerintem épp úgy megbántottad, mint ő téged.

Nem volt kedves tőle, hogy visszavágott, de te tettél először bántó megjegyzést - nem is csak a külsejére, hanem az akaraterejére és a kitartására.

Az ember megteheti, hogy úgy próbál változásra ösztökélni valakit, hogy kritizálja, és a gyengeségeit, hiányosságait veszi észre és teszi szóvá adandó alkalommal.

És megteheti úgy is, hogy a jó tulajdonságait, vagy a jó irányba tett - akármilyen apró - erőfeszítéseit veszi észre és méltányolja.

Sem a pillanatnyi hangulatunk, sem a kapcsolatunk jövője szempontjából nem mindegy, hogy melyiket választom.

2014. nov. 18. 15:45
 20/38 A kérdező kommentje:

Utolsó, hidd el, én is találnék pasit, elég soknak tetszem így is. Ha azt hiszed, hogy ezen áll vagy bukik egy házasság, az elég szomorú. Részemről nem.

Igen, azért szekálom néha, mert folyton hisztizik amiatt, hogy milyen a teste, de semmit nem tesz ellene, és próbálom őt segíteni. Nem én hoztam fel azt sem a filmnézés közben, hogy neked miért nincs ilyen tested?

2014. nov. 18. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!