Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mit lehet reagálni? Rettenetesen rosszul esett, amit mondott!
4 éve vagyunk házasok és van egy 2 éves kisfiúnk. Tegnap este néztünk egy filmet, és volt benne egy pasi, akinek elég jó teste volt, és kérdezte, hogy tetszik-e ez nekem. És mondtam, hogy persze. Kérdezte, hogy örülnék-e ha neki ilyen lenne, mert akkor rágyúr. Erre kicsit nevettem, és mondtam, hogy úgysem sikerülne, mert kb. 3 éve hallgatom, hogy le akar adni pár kilót, mert eléggé megpocakosodott, de az edzést mindig 2-3 alkalom után abbahagyja, és az evésre sem figyel oda, folyton nassol.
Én ezt az egészet mosolyogva mondtam (érzékeltetve, hogy ez nem egy nagy probléma) Erre ő kiakadt, hogy tavasszal leadott 5 kilót, én meg mondtam, hogy azóta visszajött 10, mert nem figyel. Ő meg véresen komolyan a fejemhez vágta, hogy én meg löttyedt vagyok, és ez így is marad már mindig, neki legalább esélye van változtatni. És hogy már velem kell beérnie...
Én nem vagyok egy sírós nő, de ezen elsírtam magam. Ugyanis a gyerek születése óta most vékonyabb vagyok, mint előtte, sportolok (mindig is sportoltam), odafigyelek arra, amit eszek és még genetikailag is szerencsés vagyok, mert egy halvány stria sem maradt sem a hasamon, sem a melleimen, és még a melleim sem ereszkedtek meg. Annyi, hogy egy kicsit igen, puhább lettem, nem a feszes "tini" test. Múltkor elmentünk úszni egy ismerősömmel, és "kiakadt", hogy mennyire nem látszik rajtam, hogy szültem.
Nagyon rosszul esett, mert lényegében neki szeretnék tetszeni, már másnak nem, erre ő közli, hogy velem kell beérnie??? Pedig én mindent megteszek, hogy csinos legyek, de van, amin nem lehet változtatni. De az, hogy ezt ő így a fejemhez vágja!!!??? Eddig nem voltak egymással problémáink, de ezzel most nagyon belém gázolt.
Mondom, hogy túl sokat foglalkoztok a külalakkal.
Mindenki éljen úgy, ahogy neki jólesik. A nyafogás meg néha kell, ennyi.
Tudod, kerdezo, ennek igy nem lesz jo vege. Ha szereted a ferjed, elfogadod, hogy olyan ember, akinek nincs kitartasa a mozgashoz. Es errol biztositod is, anelkul, hogy felhivnad a figyelmet erre a hianyossagara. Te mindent megteszel? Oke. Ő kér ra téged? Nem.
Lehet, hogy feladta mar tobbszor is, de ha szereted, tamogatod, akar 100 alkalommal is, es meg ha nem is erzed ugy, mutasd, hogy buszke vagy ra.
Sajnos az ilyen noket szoktak otthagyni olyan nokert, akik talan nem olyan csinosak, de kimutatjak, hogy szerencsesnek erzik magukat, amiert egy ilyen pasijuk lehet.
Lehet, hogy igazad van, de mi er tobbet, az igazad, vagy az, hogy a ferjed szeresse magat?:)
#22:D
Olyan nokert akik barmit megtesznek, eljatszanak hogy legyen valakijuk:DD
sugo, ne bszogasd! Egyszer-ketszer elmondod neki, hogy ha tettek helyett csak sir (magyarosan), nem fog semmi tortenni, ha erre kapcsol, segithetsz neki. Ha viszont csak a szaja jar, akkor sirjon a parnajanak.
Nekem a testverem ilyen, szo szerint naponta sirankozik, de tenni nem akar pedig segitenenk neki, megsem....
"Pedig én mindent megteszek, hogy csinos legyek"
Ezt a hibat en is elkovettem, rajottem hogy nem eri meg, csak idopocsekolas.....Persze nem mondom hogy hagyd el magad teljesen, de minek gurizz ha nem ertekelik? Mert nem ertekelik.
Megbántottad, visszavágott ahol tudott, mellesleg jogosan. Ennyi.
Azt hiszed neki nem esett rosszul, hogy gúnyolódtál vele?
"Ja, azért, mert egyszer mosolyogva mondtam neki valamit, amit lehet, hogy akkor nem kellett volna, akkor máris elhagynak, mert én nem mutatom ki, hogy szeretnek. Istenem de általánosítóak itt az emberek."
te írtad, hogy állandóan szekálod, beszólsz neki, ha este csipeget. ez nem egyszeri alkalom, hanem mintázat.
az van, hogy én (nőként), akit állandóan kritizálnék, azt én magam nem tudnám tisztelni egy idő után.
ha valakiben folyton a negatívumot keresed, nem fogod tudni szeretni, tisztelni.
a másik félben pedig kétséget ébresztesz saját maga iránt, ez nagyon alattomosan, lassan jön létre ám. ha nem lesz elégedett magával, és te vagy az a forrás, aki miatt nem elégedett magával, hidd el, elmúlik a szeretet.
igenis szétrághat egy házasságot egy ilyen viselkedés. nem egyik napról a másikra, de pár év alatt könnyedén.
aztán csak azt veszed észre, hogy téged mennyire megbántottak, a saját szerepedet akkor sem fogod látni, ahogy most sem, pedig rajdad kívül mindenki számára nyilvánvaló.
Nyilván rosszulesett neki, hogy lenézően, lekezelően, bántóan, lekicsinylően beszéltél vele. Megbántottad, ő meg visszavágott.
De hogy is gondoltad, hogy ő tűrje, hogy leszólod a külsejét, te meg levágod az idióta hisztid, ha ő szólja le a tiédet?
Viseld a durva kritikát méltósággal, ha mástól is ezt várod és érd fel ésszel, hogy talán lehetséges, hogy te sem vagy tökéletes.
"Lehet, hogy igazad van, de mi er tobbet, az igazad, vagy az, hogy a ferjed szeresse magat?"
Nem szereti magát, ezért segítek neki. Ahogy ő is szekált, amikor le akartam szokni a dohányzásról, de kiszöktem, hogy ez az utolsó cigi, vagy társaságban lehet, stb. És utólag megköszönöm neki, hogy bszgatott.
Nem jártam itt 2 órája, nem töröltettem kommenteket, és fogalmam sincs mi olyat írtam, amitől arrogáns bunkó lennék.
Az a furcsa, hogyha egy nőről van szó, aki pl. szülés után elhízik vagy nem figyel magára, akkor azonnal mindenki neki ugrik, hogy mit csodálkozol, hogy a férjed elhagy, vagy megcsal? De nagyon sok olyan kérdésnél is olvastam, ahol megcsalásról panaszkodik a nő, hogy azonnal nekimennek, hogy biztosan elhanyagolta a férjét, nem viselkedett nőként, stb. Hogyha ugyanez egy férfinél esik meg, akkor is a nő a hibás, hogy segíteni akar neki az életmódváltásban, amit ő (a férfi) akar a legjobban. Magamtól sosem álltam neki szekálni, hogy pocakos, vagyfeljött pár kiló, mindig ő jön panaszkodva, hogy már megint hogy röcög a hája, és le akar fogyni. Nehogy már ilyen esetben egy házastárs ne szólhasson a párjának, hogy akkor ne egyél éjjel sütit!!!
De tényleg úgy látom, hogy egy nő nem tud jót csinálni ezek alapján. Ha törődik magával akkor egy beképzelt kva, ha nem törődik akkor ne csodálkozzon, ha elhagyja a férje, ha odafigyel a párjára és segíteni próbál neki megváltozni, akkor házisárkány, ha pedig nem, akkor megintcsak nem figyel rá eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!