Mit szólnál ha anyósod azt mondaná, nyugodjál meg, nem ilyen párt képzeltek el a gyerekük mellé amilyen te vagy? És hogy különben sem bíznak benned? Erre mit lehet reagálni?
Ha a párod melletted áll nyugodtan mondhatod: Szerencsére a maguk véleménye nem számít.
Ha a párod nem áll melletted akkor érdemes lelépni.
Azt, hogy anyuka képzelgése szerencsére nem releváns abból a szempontból, hogy két felnőtt, önálló értékítélettel bíró ember szereti-e egymást, avagy sem.
Valamint hogy én sem feltétlenül ilyen nagyszülőt képzelnék el a gyerekemnek, s ezért, ha így megy tovább, fájdalom, de lehet hogy a majdani unokák kénytelenek lesznek nélkülözni a nagymama társaságát.
Az én drága anyósom (most már volt anyós) még 1992-ben amikor megszületett a fiam, bejött a kórházba, és következőt csinálta.
Elővett egy nagy borítékot amiben 300 ezer forint volt. Majd közölte, hogy fiatal vagyok, éljem az életem, a gyerekemet majd ők felnevelik. Itt a pénz, és tűnjek el az életükből.
Először azt se tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Végül mérges voltam, és mondtam neki, hogy ha 1 percen belül nem tűnik el a kórházból akkor előkapom a úri hölgyi modoromat, és úgy megverem, hogy a kórház második emeletén fog szobát kapni..
Másik emlékezeted időpont 2005-ös év. A volt férjem akkor nősült másodjára, és az anyósom akkor döbbent rá, hogy a mostani mennyéhez képest én angyal voltam. Magam is meglepődtem, mert bocsánatot kért..(egyébként tényleg nem vagyok rossz menyecske, mert tudok alkalmazkodni, és tisztelni az embert ha megérdemli)
a leghiggadtabban!
Aha.
nem ilyet képzeltek.
Aha
megbízhatatlan vagyok.
Ja.
és kérdezd meg kérnek e sütit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!