Miért nem tudok párt találni? Pedig nem akarok egyedül megöregedni?
Dehogynem leszel még te boldog párkapcsolatban.
Ugyanakkor a boldogság nem párkapcsolat függő.
...amikor nem görcsölsz rá megtalálod. :)
Az életnek furcsa fintorai vannak. Az egyik legjobb barátnőm 23 és még sosem volt barátja. De mindig mondogatom, előttem fog férjhez menni! (nekem 7 éve van kapcsolatom, de még nem vagyok férjnél :D)
Ha folyamatosan a párkapcsolatot/boldogságot keresed, soha nem találod meg.
De azt mondom, ne bánkódj emiatt... jönni fog, garantáltan. :D Inkább élvezd az életed. :D
22f
Úgy tűnik, olyan apád volt, akit érzelmileg nem tudtál annak idején elérni (5 éves kor körül). A párkapcsolati gondjaid ide vezethetőek vissza (sok más ok is lehetséges), ill. esetleg oda, hogy igényes vagy és nagyon okos, nem átlag buta liba.
Türelem! :)
Gondolkozz el, hogy miért nincs kapcsolatod biztos van oka ennek. Nekem is vannak ismerőseim, akiknek huszonpár évesen soha nem volt kapcsolata, legtöbben még egy randiig se jutottak el, szerintem az alábbi okok miatt:
- túl zárkózottak
- nem járnak el sehová
- túl könnyen megitélnek valakit, és túl magasan van a mérce. (kb. várják a szőke herceget fehérlovon).
- lehet nálad az is probléma, hogy hagyod magad kihasználni. Belevágsz egy kapcsolatba, de ugye kiderül, hogy nem komolyak a szándékai. A gond ott is lehet, hogy túl hamar beleééled magad, könnyen belehabarodsz az illetőbe, és kiteríted a kártyáidat. Néha azért nem árt egy kis óvatosság, ami nem egyenlő azzal, hogy gubózz be, és ne is ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!