Miért nem tudok párt találni? Pedig nem akarok egyedül megöregedni?
Figyelt kérdés
22éves lány vagyok egyetemista,de soha nem volt még barátom.Mindig csak olyanok "találnak" meg akik csak hülyítenek.Miért nem tudok normális férfit bevonzani az életembe? Én soha nem leszek boldog...2014. jún. 15. 20:06
11/15 anonim válasza:
Nem részletezted a dolgokat, de lehet, hogy érdemes lenne elmenni pszichológushoz. Ugyanakkor az is lehet, hogy csak nem volt még szerencséd eddig. Te érzed.
Nekem is nehéz dolog a párkapcsolatosdi. Én 7 évvel idősebb vagyok nálad, és abszolút későn érő típus. Én is járok pszichológushoz, sokat segít, de lassan haladunk, nem lehet gyorsabban.
Egyébként sajnos csak közhelyes, de annál igazabb tanácsot tudok adni: valahogy próbálj meg ne ezen kattogni. Járj el társaságba, élvezd az életet -- tudod, mennyire fiatal egy 22 éves ember? Rengeteg időd van még. Hagyd történni a dolgokat, és ne foglalkozz ezzel ennyit. (Én ugyanezt teszem.)
Na, jelentkeztek már ajánlkozó pasik a gyakoriról? Párkapcsolatos témákban mindig szoktak. :D
12/15 anonim válasza:
szerintem éld az életed, szórakozz, járj társaságba, és amikor legkevésbé várod , megjelenik az igaziiiiii.
13/15 anonim válasza:
az egyetemen sok a fiatal fiú. Barátkozz, és egyszer csak rád talál a szerelem.
14/15 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben jártam, sehogy se tudtam párt találni (ok, mondjuk nekem papírom van aspergerről, de ettől nem volt kevésbé szar a pártalanság), aztán egyszercsak azon kaptam magam, hogy egy srác talált meg engem :D Szóval nyugodj meg, van remény, ha nekem sikerült (aki úgy elveszek az emberi kapcsolatokban, mint más egy sötét labirintusban, ahol először jár), akkor neked is simán sikerülni fog.
15/15 anonim válasza:
Én nem aggődnék, még fiatal vagy, de egy kapcsolathoz kell a kémia, anélkül nincsen semmi sem csak üres sex. Beszélgetéssel indúlnak a kapcsolatok, és ha több a közös vonás mint nem közös, akkor jön majd magátol a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!