Nők, ti el tudnátok fogadni ezt a helyzetet, vagy reménytelen így párt találnom?
Elváltam a feleségemtől, 2 gyerekünk van. Hétfőn és csütörtökön én megyek értük az iskolába, másnap reggel én viszem őket. Együtt tanulunk, főzünk valami vacsorát, a reggelek is elég kaotikusak, elismerem. Mind a ketten lányok, csatkeresés, melyik ruha melyikkel jó, de ahhoz a másik csat kell ami anyunál van stb.
Minden 2. hétvégén is nálam vannak.
A nővérem szerint nincs egy normális nő, aki ezt elfogadná, mert ez túl sok idő meg energia, így nem lehet normális kapcsolatot kialakítani.
Őszintén: ti is menekülnétek egy ilyen helyzetben lévő férfitól?
Én igen. Még élvezném is :)
Milyen idős lányok?
Jaj második ez azért álszent duma.
Kérdezőnek már van 2 gyereke, ő már max 1-2 gyereket vállal vagy annyit sem új kapcsolatba. Fél fizetése mellett közös jövőt kialakítani is nehéz. Van egy ex akihez még minimum 10-15.évig alkalmazkodni kell. Én pl nem tudnék lemondani saját gyerekről másért. Azért ez baromi nagy áldozat lenne.
Olyan mesze vagyok a pláza cicától mint Makó Jeruzsálemtől, mégis így gondolom.
Én ismerek ilyen nőt. Neki is van 3 gyereke, a férfinek egy. A 4 gyerek sokat van együtt. Az édesanyával sincs semmi gond.
Csak ma a legtöbb nő önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!