Nők, ti el tudnátok fogadni ezt a helyzetet, vagy reménytelen így párt találnom?
Elváltam a feleségemtől, 2 gyerekünk van. Hétfőn és csütörtökön én megyek értük az iskolába, másnap reggel én viszem őket. Együtt tanulunk, főzünk valami vacsorát, a reggelek is elég kaotikusak, elismerem. Mind a ketten lányok, csatkeresés, melyik ruha melyikkel jó, de ahhoz a másik csat kell ami anyunál van stb.
Minden 2. hétvégén is nálam vannak.
A nővérem szerint nincs egy normális nő, aki ezt elfogadná, mert ez túl sok idő meg energia, így nem lehet normális kapcsolatot kialakítani.
Őszintén: ti is menekülnétek egy ilyen helyzetben lévő férfitól?
Elsőre biztos hogy menekülnék, a józan ész azt diktálná. Mint ahogy diktálta is anno, amikor megismerkedtem egy többgyerekes apukával. Amint megtudtam hogy vannak neki gyerekei azonnal elfutottam, de szó szerint. Viszont ő nem hagyta annyiba, addig udvarolt és keresett és hívott randizni, és kérte hogy folytassuk amíg bele nem mentem. Azt mondta tudja úgy csinálni hogy soha semmilyen értelemben nem fogom magam másodiknak vagy félretettnek érezni. Így is lett. Olyan szoros kapcsolat alakult ki közöttünk, olyan lángoló szerelem, hogy tényleg nem zavar be közöttünk hogy neki gyerekei vannak. Igaz nem velünk élnek, de az ajtónk mindig nyitva előttük és nagyon sokat vannak nálunk. Most nyáron pl. nem is volt olyan éjszaka amikor valamelyik ne aludt volna nálunk. Ja, mert lassan három éve vagyunk házasok.
Szóval ne aggódj kedves kérdező. Biztos lesz olyan nő aki elfogad téged a gyerekekkel együtt és minden a helyére kerül. Csak arra figyelj, hogy akármennyire is szereted a gyerekeidet a nő, aki melletted van a szerelmed, az élettársad vagy egykor majd feleséged, neki ugyanannyi szeretet és törődés jár mint a gyerekeknek. Ha nem lesz megkülönböztetés akkor nem lesz párkapcsolati problémád se. Nálunk működnek a dolgok :)
Én nem menekülnék, elvált nő vagyok, gyerekkel. És azt gondolom, nagyobb esélyem van nekem is a gyerekes, elvált pasiknál. Szóval ne add fel, kérdező!
:)
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!