Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti el tudnátok fogadni...

Nők, ti el tudnátok fogadni ezt a helyzetet, vagy reménytelen így párt találnom?

Figyelt kérdés

Elváltam a feleségemtől, 2 gyerekünk van. Hétfőn és csütörtökön én megyek értük az iskolába, másnap reggel én viszem őket. Együtt tanulunk, főzünk valami vacsorát, a reggelek is elég kaotikusak, elismerem. Mind a ketten lányok, csatkeresés, melyik ruha melyikkel jó, de ahhoz a másik csat kell ami anyunál van stb.

Minden 2. hétvégén is nálam vannak.

A nővérem szerint nincs egy normális nő, aki ezt elfogadná, mert ez túl sok idő meg energia, így nem lehet normális kapcsolatot kialakítani.

Őszintén: ti is menekülnétek egy ilyen helyzetben lévő férfitól?

2014. aug. 26. 20:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
74%
Nekem már ez is szimpatikus,amit leírtál,elképzeltelek benneteket egy ilyen reggelen.Ne aggódj,millió nő van aki elfogadna a lányokkal együtt!
2014. aug. 26. 20:18
 12/33 A kérdező kommentje:

8 és 9 évesek.

Nem zárkózom el attól, hogy legyen még gyerekem. Anyagi problémáim szerencsére nincsenek és még 2 gyerek belefér.

2014. aug. 26. 20:18
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha elvált nő lennék gyerekkel, akkor elfogadnék egy olyan férfit, mint te.
2014. aug. 26. 20:19
 14/33 anonim ***** válasza:
97%

Nos, én nagyon őszinte leszek.

Én magam nem akarok gyereket, tehát annak kifejezetten örülök, ha a partneremnek már van, vagy ő sem akar. Az is jó pont, hogy tudsz főzni és foglalkozol a lányokkal.

Idő van, azt be lehet osztani. csak minden 2. hétvégéről van szó, és együtt is lehet programokat szervezni.

Ebben a történetben nekem csak egy kérdésem lenne, hogy a tartásdíj mennyire visel meg. Most lehet lepontozni, de ez nem lényegtelen dolog. Nem várom el, hogy eltartsanak, jó állásom van, de anyagi problémákkal küszködő párt nem szeretnék. Ha ez is rendben van, akkor én kifejezetten örülnék egy ilyen társnak.

2014. aug. 26. 20:19
 15/33 anonim ***** válasza:
97%
Elvált nőt keres náluk szerintem van esélyed. gyerekteleneknél kevesebb, hisz azért igaz minek nevelné másét ha sajátja is lehet.
2014. aug. 26. 20:29
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig van ilyen! 3 gyerekkel váltam el (én vagyok a nő). A gyerekeket úgy neveljük, hogy 1 hét anya, 1 hét apa. Én azóta (8 éve) férjhez mentem, a 2. férjemnek első házasság vagyok, gyereke nem volt (hozzáteszem fiatalabb nálam, jóképű). azóta született közös gyerek, jól élünk, gyerekek miatt sose volt konfliktus.

Volt férjem is kb. 8 éve él új párjával, akinek ugyanúgy nem volt gyereke, elfogadta a mi 3 gyerekünket+ ő is szült egy közös gyereket. Szépen élnek ők is, teljesen jó kezekben vannak ott is a gyerekeim.

2014. aug. 26. 20:32
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó persze van ilyen de elég ritka. Másrészt azért nőként valamivel könnyebb így párt találni hisz gyerekkel így is úgyis a nő foglakozik többet, nem a férfi.
2014. aug. 26. 20:34
 18/33 anonim ***** válasza:
38%

Minden normális nő elfogadná, ne aggódj ezen.

Csepp segítség:

Mig kicsik mindig este készítsd el velük a másnap reggel cuccot amit felvesznek. Sok cirkusztól és hisztitől fogod igy megkimélni magad.

2014. aug. 26. 20:41
 19/33 anonim ***** válasza:
68%

Én nem menekülnék, nekem tök szimpatikus, hogy ilyen sokat vagy a lányaiddal, nem tojod le őket a válás után, mint sok apuka, és nem úgy állsz hozzá, hogy elég túlélni azt a kéthetente egy hétvégét... Amit leírtál, az egy teljesen normális reggel ott, ahol két lány van. Nem tudom, mi problémája lenne ezzel egy nőnek azon kívül, hogy kényelmetlen neki, hogy sok időt vannak ott a lányaid. De ha meg ez kényelmetlen, akkor nem kell olyan pasival kezdeni, akinek gyereke van, ennyi. Szerintem nincs igaza a nővérednek, sok olyan nő van, akinek szimpi lenne, hogy törődsz a gyerekeiddel, és nem menekülne el :)

26 éves nő, gyerek nélkül

2014. aug. 26. 20:42
 20/33 anonim ***** válasza:
45%
A csattokból, gumikból érdemes egyébként igy szeptember előtt egy vagont vásárolni, akkor negyedévig nyugtod lesz.
2014. aug. 26. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!