Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ismeretségi körötökben van...

Ismeretségi körötökben van olyan elvált anyuka aki 2kisgyerekkel talált új párt? Vagy reménytelen?

Figyelt kérdés
Mit láttok,hallotok?
2014. júl. 15. 19:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
OFF:ez engem is érdekel....
2014. júl. 15. 20:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen, bár a férfinak is van egy gyereke. Szerintem olyan párt ahol már úgymond neki is van múltja simán található. Gyerektelent már nehezebb de ezt te sem tudod már megadni így elvárni sem biztos, hogy lehet.
2014. júl. 15. 20:08
 3/13 anonim ***** válasza:
48%

Tavasszal voltam börzén. Volt egy nagyon szép csinosan divatosan öltözött nő, aki mellettem árult, s volt vele egy hosszú hajú, szakállas, szakadt külsejű pali.

Elkezdtünk beszélgetni, s akkor mondták, a nőnek van 3 gyerek, ez az új pasija 5 éve vannak együtt, együtt laknak, együtt nevelik a gyerekeket...

Vicces volt a pali, jó volt a dumája, de nem gondoltam volna hogy annak a nőnek ilyen pasija van. 3 gyerek mellett nem válogathatott, de mint ember rendes volt, denem egy topmodell...

2014. júl. 15. 20:16
 4/13 anonim ***** válasza:

Ismerősöm anyukája maradt egyedül 2 gyerekkel. Kollégájával jött össze, neki is volt 2 gyereke az előző kapcsolatából, de őket az édesanyjuk nevelte. Végül bevállaltak egy közös gyereket is.

Szerintem lehet párt találni, csak nehezebb, inkább gyerekeseknél van esély.

2014. júl. 15. 20:37
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

3 gyerekkel találtam meg a második férjemet. 5 évvel fiatalabb nálam, s kimondottan jóképű.

Neki nem volt még gyereke, felesége, épp családot szeretett volna mikor megismerkedtünk.

8 éve élünk együtt, 7 éve vagyok a felesége, 5 éves múlt a közös gyerekünk.

2014. júl. 15. 20:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen,még olyan is aki 3-mal.15 év után lépett le a férj,szeretője lett,a kezdeti sokk után az anyuka kivirult,azóta áldja az ex-férjet,mert azt mondta soha nem gondolta volna,hogy van olyan ember ,meg olyan szerelem,szeretet amit az új párja mellett él át.Aki elfogadta mind a 3 gyerekkel együtt.Mit ne mondjak,kicsit irigylem :)
2014. júl. 15. 21:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez is olyan, hogy aki gyerek előtt könnyen ismerkedett, az utána is könnyen talál párt aki meg nem az nem. Válás tényétől személyiségünk nem változik.
2014. júl. 15. 21:55
 8/13 A kérdező kommentje:
De valahol itt nem csak párt kapnak,hanem komplett családi életet,gyerekes dolgokat,zsivajt és ez elrettentő lehet,legyen bmilyen kívánatos nő vagy értékes ember az anyuka.
2014. júl. 15. 22:13
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Biztos elrettentő,de akinek nem kellenék gyerekkel,az nem is érdekelne.És nem azért mert az olyan ember rossz ember hanem mert egy anyának már a gyerek az első,ha így talál magának párt akkor talál (és általában azért talál,nekem sem lenne probléma) ha nem akkor meg ez van.Más gyerek nélkül sem talál,és szegényebb azzal a tudattal,hogy gyerek nélkül hal meg.
2014. júl. 15. 23:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Számtalan példát tudnék mondani erre, én sok ilyet láttam már. 2-3 gyerekkel, sőt beteg, sérült gyerekkel is. Nagyon helyes, jó külsejű értelmes pasik is választanak így nőt.

Sokszor láttam már fiatalabb pasival, idősebbel, akinek már vannak gyerekei vagy éppen mindkét fél elvált, gyerekes, de mégis születik közös gyerek.

Pont nemrég találkoztam egy ismerőssel hasonló opciókkal, 35-ös nő 2 gyerekkel és a párja kifejezetten jó pasi volt, külsőre, belsőre egyaránt, szerintem 28 körüli.

2014. júl. 16. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!