Ismeretségi körötökben van olyan elvált anyuka aki 2kisgyerekkel talált új párt? Vagy reménytelen?
Tavasszal voltam börzén. Volt egy nagyon szép csinosan divatosan öltözött nő, aki mellettem árult, s volt vele egy hosszú hajú, szakállas, szakadt külsejű pali.
Elkezdtünk beszélgetni, s akkor mondták, a nőnek van 3 gyerek, ez az új pasija 5 éve vannak együtt, együtt laknak, együtt nevelik a gyerekeket...
Vicces volt a pali, jó volt a dumája, de nem gondoltam volna hogy annak a nőnek ilyen pasija van. 3 gyerek mellett nem válogathatott, de mint ember rendes volt, denem egy topmodell...
Ismerősöm anyukája maradt egyedül 2 gyerekkel. Kollégájával jött össze, neki is volt 2 gyereke az előző kapcsolatából, de őket az édesanyjuk nevelte. Végül bevállaltak egy közös gyereket is.
Szerintem lehet párt találni, csak nehezebb, inkább gyerekeseknél van esély.
3 gyerekkel találtam meg a második férjemet. 5 évvel fiatalabb nálam, s kimondottan jóképű.
Neki nem volt még gyereke, felesége, épp családot szeretett volna mikor megismerkedtünk.
8 éve élünk együtt, 7 éve vagyok a felesége, 5 éves múlt a közös gyerekünk.
Számtalan példát tudnék mondani erre, én sok ilyet láttam már. 2-3 gyerekkel, sőt beteg, sérült gyerekkel is. Nagyon helyes, jó külsejű értelmes pasik is választanak így nőt.
Sokszor láttam már fiatalabb pasival, idősebbel, akinek már vannak gyerekei vagy éppen mindkét fél elvált, gyerekes, de mégis születik közös gyerek.
Pont nemrég találkoztam egy ismerőssel hasonló opciókkal, 35-ös nő 2 gyerekkel és a párja kifejezetten jó pasi volt, külsőre, belsőre egyaránt, szerintem 28 körüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!