Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti el tudnátok fogadni...

Nők, ti el tudnátok fogadni ezt a helyzetet, vagy reménytelen így párt találnom?

Figyelt kérdés

Elváltam a feleségemtől, 2 gyerekünk van. Hétfőn és csütörtökön én megyek értük az iskolába, másnap reggel én viszem őket. Együtt tanulunk, főzünk valami vacsorát, a reggelek is elég kaotikusak, elismerem. Mind a ketten lányok, csatkeresés, melyik ruha melyikkel jó, de ahhoz a másik csat kell ami anyunál van stb.

Minden 2. hétvégén is nálam vannak.

A nővérem szerint nincs egy normális nő, aki ezt elfogadná, mert ez túl sok idő meg energia, így nem lehet normális kapcsolatot kialakítani.

Őszintén: ti is menekülnétek egy ilyen helyzetben lévő férfitól?

2014. aug. 26. 20:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
13%
Ha valaki megszeret, akkor nem ezt fogja nézni. Amúgy korosztálytól is függ.
2014. aug. 26. 20:47
 22/33 anonim ***** válasza:
30%
Kínai és 100 Ft-os boltokban vegyél semmi pénzért vagy 50 darab hajgumit és csatot, és mindig lesz megfelelő színű.
2014. aug. 26. 20:49
 23/33 anonim ***** válasza:
42%

Én nem menekülnèk! Nagyon szimpatikus,ahogy elmesèled a reggeleteket,és,hogy ennyit vagy a lányokkal. Jó apa lehetsz. Más férfi még a gyerektartàst sem akarja fizetni.

Szerintem simán találsz majd párt!:-)

Mondom ezt nem elvált nőkènt.

2014. aug. 26. 20:59
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Engem megijesztene a helyzet, mert még messze állok a gyerekkérdéstől (de gyanítom nem is egy korosztály lehetünk) ezért lehet elijesztene a dolog, meg nem szívesen folynék bele egy család életébe sem őszintén szólva. Bár ha ezen túl kiválóan működne a kapcsolat, biztos meg lehetne szokni.

Ha a volt feleséged normális és nem vált hárpiába, amint feltűnik egy komoly jelölt a színen, nem lesz gond, biztos találsz egy rendes nőt. Akinek van saját gyerkőce, az pláne megérti a dolgot.

Buktató inkább az elején lehet, mert ha csomószor nem érsz rá, azt lehet nem viseli el zokszó nélkül, megértés ide vagy oda. De az sem lenne okos dolog, hogy azonnal pótanyukát játszik és ha mégsem vezetne sehova hosszú távon a dolog, a kislányok szempontjából problémás. Elég jó kárpótlást kell kitalálnod a fennmaradó időre, hogy ne érezze magát nyilvánvaló második helyezettnek (persze mindenki tudja, hogy a gyerek az első, de azért nem mindegy mit teszel). :)

Egyébként jobban zavarna, ha tudnám hogy van gyereke és nem foglalkozna vele. Na, az olyantól menekülnék.

2014. aug. 26. 21:02
 25/33 anonim ***** válasza:
Fél éve még azt mondtam volna, hogy igen. Most 21 évesen kifogtam egy pasit, akinek van gyereke. Mi még nem élünk együtt, a gyerek nagyon sokat van nála, én egyelőre olyankor kihúzom magam a programok alól, csak ritkán csinálunk valamit hármasban, nekem ezt még szoknom kell. Ha a gyerek ottalszik, én nem. De nem mondanám reménytelennek a szitut. A másik az, hogy a párom még akar gyereket. Nem 5-10 év múlva, hanem minél hamarabb. Nekem ebbe még belegondolni is ijesztő, de látom, mennyire jó apa, és napról napra egyre inkább úgy érzem, hogy vele szívesen alapítanék családot. Akkor valószínűleg már az ő gyerekével is könnyebben bánnék. Nekem egyelőre az a legnehezebb, hogy keveset vagyunk együtt. Sok idejét elveszi a gyerek, van, hogy egész héten, vagy másfél hétig is nála van. A maradék idejében dolgozik, rengeteg barátja van, akivel tartania kell a kapcsolatot, és emellett üzleti utakra is járkál. Rám meg jut néhány nap a hónapban. Ő forszírozná épp ezért az összeköltözést, hisz akkor minden nap együtt lehetnénk, de én még tartok ettől a gyerek miatt. Nem tudnék gyereksírásra ébredni, nem akarnám én csinálni a reggelijét, stb. Ezeket ő tudja is, és látom, hogy bántja. Sokszor beszéltünk már erről, hogy egy elvált anyukával százszor jobban járt volna, mint velem. Ő nem igényelne sok együtt töltött időt, mert lekötné a saját gyereke, mindegy lenne neki, hogy hány szendvicset készít reggel, szívesebben megy játszótérre, mint kiállításra, örömmel töltik el a gyerekes programok, ahogy a páromat is. Én még most nőttem fel, ezt akarom kiélvezni. Szóval egyelőre még húzzuk egymás mellett, de nem könnyű. Mostmár nem mondom, hogy nem jönnék össze mégegyszer olyan pasival, akinek van gyereke, de előre tisztáznám a szabályokat (amiket mondjuk itt is megtettem, csak semmibe nézi őket), és akár csúnyán hangzik, akár nem, inkább "hétvégi" apukát fognék ki, mint egy olyat, akinél majdnem többet van a gyereke, mint az anyjánál.
2014. aug. 26. 22:57
 26/33 anonim ***** válasza:
4%

úgy birom amikor a férfiakban ez gondolat merül fel válás után, hogy hirtelen gond lett a gyerekből, mert nehéz velük vadászni..

a nők meg ugye minden áldott nap a gyerekekkel kényszerülnek lenni...

amúgy nem reménytelen, van aki speciel örülne, ha kézhez kapna egy családot, már rögtön meglennének a tesók is a babához, van aki "nagycsaládos" elvű.

2014. aug. 26. 23:41
 27/33 anonim ***** válasza:
52%
Nem menekülnék. Van saját lakásom, és nem akarok minden nap vele lenni.
2014. aug. 27. 00:50
 28/33 anonim ***** válasza:
Nincs gyerekem, így fogalmam sincs mivel jár ez az egész... Nem mondom azt, hogy menekülnék...de azt hiszem sokkal nehezebb dolga lenne egy gyerekes, elvált férfinak levennie a lábamról, mint egy elvált, de gyermektelen férfinak.......... Ellenben nem tartom lehetetlennek az első verziót sem.
2014. aug. 27. 07:48
 29/33 anonim ***** válasza:
Én nem menekülnék. Egyrészt nagyon jól kijövök a gyerekekkel, amennyiben már tudnak beszélni. Másrészt nem szeretnék sajátot, és így ez sem lenne vitás kérdés. Már feltéve, hogy a pasi sem akar többet.
2014. aug. 27. 10:40
 30/33 anonim ***** válasza:
Én el tudnám fogadni a helyzetet, heti két nap és minden második hétvége, semmi gond nincs vele. Nem én vagyok a célközönség mert fiatalabb vagyok, de nem hiszem hogy ez gondot okozna bárkinek hogyha a gyerekek is normálisak meg te is :)
2014. aug. 27. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!