Nők, ti el tudnátok fogadni ezt a helyzetet, vagy reménytelen így párt találnom?
Elváltam a feleségemtől, 2 gyerekünk van. Hétfőn és csütörtökön én megyek értük az iskolába, másnap reggel én viszem őket. Együtt tanulunk, főzünk valami vacsorát, a reggelek is elég kaotikusak, elismerem. Mind a ketten lányok, csatkeresés, melyik ruha melyikkel jó, de ahhoz a másik csat kell ami anyunál van stb.
Minden 2. hétvégén is nálam vannak.
A nővérem szerint nincs egy normális nő, aki ezt elfogadná, mert ez túl sok idő meg energia, így nem lehet normális kapcsolatot kialakítani.
Őszintén: ti is menekülnétek egy ilyen helyzetben lévő férfitól?
Én nem menekülnèk! Nagyon szimpatikus,ahogy elmesèled a reggeleteket,és,hogy ennyit vagy a lányokkal. Jó apa lehetsz. Más férfi még a gyerektartàst sem akarja fizetni.
Szerintem simán találsz majd párt!:-)
Mondom ezt nem elvált nőkènt.
Engem megijesztene a helyzet, mert még messze állok a gyerekkérdéstől (de gyanítom nem is egy korosztály lehetünk) ezért lehet elijesztene a dolog, meg nem szívesen folynék bele egy család életébe sem őszintén szólva. Bár ha ezen túl kiválóan működne a kapcsolat, biztos meg lehetne szokni.
Ha a volt feleséged normális és nem vált hárpiába, amint feltűnik egy komoly jelölt a színen, nem lesz gond, biztos találsz egy rendes nőt. Akinek van saját gyerkőce, az pláne megérti a dolgot.
Buktató inkább az elején lehet, mert ha csomószor nem érsz rá, azt lehet nem viseli el zokszó nélkül, megértés ide vagy oda. De az sem lenne okos dolog, hogy azonnal pótanyukát játszik és ha mégsem vezetne sehova hosszú távon a dolog, a kislányok szempontjából problémás. Elég jó kárpótlást kell kitalálnod a fennmaradó időre, hogy ne érezze magát nyilvánvaló második helyezettnek (persze mindenki tudja, hogy a gyerek az első, de azért nem mindegy mit teszel). :)
Egyébként jobban zavarna, ha tudnám hogy van gyereke és nem foglalkozna vele. Na, az olyantól menekülnék.
úgy birom amikor a férfiakban ez gondolat merül fel válás után, hogy hirtelen gond lett a gyerekből, mert nehéz velük vadászni..
a nők meg ugye minden áldott nap a gyerekekkel kényszerülnek lenni...
amúgy nem reménytelen, van aki speciel örülne, ha kézhez kapna egy családot, már rögtön meglennének a tesók is a babához, van aki "nagycsaládos" elvű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!