Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem ítéli el a társadalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ítéli el a társadalom ugyanúgy a hamis apaságot, mint a családon belüli erőszakot?

Figyelt kérdés
Miért nincs büntetőjogi következménye? Szerintem valakit abban a hitben tartani, hogy ő a gyerek apja és vele felneveltetni vagy válás esetében gyerektartást fizettetni a legnagyobb gerinctelenség amit egy nő tehet férfival. Ugyanúgy gusztustalan cselekedet, mint az ha az egyik fél összeveri a másikat. Miért nem szolgáltatnak igazságot azoknak akikkel kakukkfiókát neveltettek fel, becsapták, kihasználták az apai érzéseit és anyagilag megkárosítottak? Miért nem vonják felelősségre azokat akik ilyet tesznek? Ez olyan mintha csak a betörőket büntetnék, de az autótolvajokat nem, pedig mindkettő bűn. Kérlek írjátok le a véleményeteket a témával kapcsolatban.

2014. nov. 15. 18:31
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
48%
60. Ahogy a rómaiak mondták: csak az anya a biztos! Ki tudja a testvéred a testvéred e, mint ahogyan én sem tudhatom biztosan hogy az, amíg nincs bizonyítva.
2014. nov. 16. 15:06
 62/66 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező, hibás a családi erőszak és a hamis apaság párhuzamba állítása. A kettőnek mi köze egymáshoz?

Elítélem, ha valaki más gyerekét nevelteti a vele együtt élő férfivel, anélkül, hogy ezt tudomására hozná. Az okozott lelki kár szörnyű.Anyagiakkal nem lehet kárpótolni senkit.

Ha anyagilag igazságossá akarjuk tenni, akkor viszont ne a nő egyedül fizessen, hanem fele-fele arányban a biológiai apa is.Máskülönben olyan, mint amikor a parázna nőt megkövezik, a férfit akivel elkövette meg fel sem merül, hogy felelősségre vonják.

Az automatikus dns teszt minden szülésnél felháborító és nagyon sértő, éppen azok számára, akiknek nincs takargatnivalójuk. Csináltasson, aki akar. Vagy az talán természetes lenne, hogy tegyünk minden férfira nyomkövetőt ? Őket hogy ellenőrizzük meg büntessük?

2014. nov. 16. 15:50
 63/66 anonim ***** válasza:
76%
Hát pl "úgy ellenőrizzük és büntessük" hogy a balkézről csinált gyerek után fizeti a gyerektartást (vagy akár visszamenőlegesen is kártalanítja az átvert férjet a nővel egyetemben). Azért feltételezem a nő tudja, hogy kivel sikerült a gyereket összehozni (kivel kefélt a kérdéses időszakban a férje mellett).
2014. nov. 16. 16:07
 64/66 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon sértő azok számára akiknek nincs takargatni valójuk? Ugyan már...Én nem mondom azt, hogy nem esne rosszul, DE teljesen megértem, hogy egy férfi soha nem tudhatja biztosan, mert nem ő szüli a gyereket. Ezért minden hiszti, és megsértődés nélkül belemennék, mert MEGÉRTEM A FÉRFIAK HELYZETÉT egy ilyen érzékeny dologban. Empátia, tudod!

Persze, ahogy a betegesen féltékeny férfi is előbb csalja meg a barátnőjét, mint fordítva. Itt is az ugrál, hisztizik, akinek végül lesz is takargatni valója. Ennyi.

2014. nov. 17. 17:39
 65/66 anonim ***** válasza:
100%
64. Így van ahogy írod! Én nő vagyok, de maximálisan egyetértek!
2014. nov. 17. 18:36
 66/66 anonim ***** válasza:
100%

"két feketehajú, sötétes bőrű barnaszemű szülőknek vöröshajú zöld szemű gyereke született"

A szomszédban pont ez történt.

A nő természetesen kikérte magának az "alaptalan" gyanusítgatást azzal, hogy egyetlen vörös pasas sincsen sem közel, sem távol.

Azután egyszer a férje véletlenül rajtakapta a főnökével.

Aki történetesen vörös volt!!

2014. nov. 18. 10:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!