Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ítéli el a társadalom ugyanúgy a hamis apaságot, mint a családon belüli erőszakot?
Egy férfi számára a legnagyobb tragédia, hogy egy nő mellett él, azt hiszi családot alapított, eltartja a családot, dolgozik értük, közben a nő lehet megcsalta és lehet a gyereke nem is az ő gyereke.
Persze a gyerek nem tehet semmiről. Naná, hogy apának szólítja, mi más tehetne? Nem is lehet ezért egy gyereket hibáztatni.
Na de a nőt, aki ezt a helyzetet létrehozta?
Sajnos jelenleg még nagyon költségesek a genetikai vizsgálatok. Ha találnának egy módszert, amivel olcsóbban el lehet végezni az apasági teszteket, akkor akár törvénybe is lehetne iktatni, hogy minden szülés után elvégeznek egy ilyen tesztet az apával (Már ahol van "törvényes" apa).
Mivel valós társadalmi problémáról van szó, ami hosszú távon ha kiderül, sok további tragédiához vezethet, úgy gondolom egy ilyen törvény beiktatásának lehetne létjogosultsága.
Én úgy látom, hogy a társadalom nagyon elbillent a nők javára. Egyenjogúságot hirdetnek, de a nők mindig egyenlőbbek. A törvény előtt is a nő jön ki győztesen. Ha egy nő megcsalja a párját, a párja a hibás, mert a nő biztos okkal csalta meg. Ha egy nő nyilvánosan veszekszik egy pasival, vagy felpofozza azt, a társadalom a nőnek ítél igazat.
A nők a jog előtt és a társadalom előtt is előnyben vannak részesítve. Emellett a férfiaknak mindenféle kritériumoknak meg kell felelniük, legyenek izmosak, gyengédek, érzékenyek (de sírniuk nem szabad), férfiasak, keressenek sok pénzt, legyenek műveltek, dolgozzanak, ugyanakkor foglalkozzanak a nővel, legyenek kisportoltak (de ha sportolni járnak akkor kevesebb idő jut a nőre). Teljesen ellentmondásos elvárásokat határoznak meg a férfiak számára. Közben ha egy nőnek nem tetszik valami, csak odébbáll és talál magának egy másik férfit. Mivel a nőknek szexuálisan nagyobb a vonzerejük, mint a férfiaknak és mindig van elég nőcsábász férfi, ezért nem sokáig maradnak szinglik a párkapcsolatból kilépő nők.
Én már úgy látom, hogy a nők minden helyzetben előnyben vannak
Akik szerint elfogadható azok miért nem írnak érveket? Az első válasz értékelése alapján a kérdést olvasók harmada szerint nem bűn az ha kakukkfiókát neveltetnek? Miért? Legyen szíves mindenki írja le az érveit akik az első válaszolót leszavazta!
71 %-os: nem vagyok ilyen helyzetben csak általánosságban kérdezem
"Akik szerint elfogadható azok miért nem írnak érveket?"
Nem ismered még a nőket?
Náluk érvnek számít a "mert csak!".
Mindenki a saját döntéseiért felelős. Ha egy férfi összejön egy hazug nővel, aki be tudja csapni, hazudni tud neki, meg tudja csalni, és még fel is tudja magát csináltatni úgy, hogy a férje, párja ebből nem vesz észre semmit, az nem férfi, és meg is érdemli a sorsát.
Meg kell válogatni kivel áll össze az ember. Illetve nem csak szexelni kell a nővel orrba szájba, hanem meg kell ismerni. Ha megismered, észreveszed ha hazudik, és az első hazugsága, dugása után kidobod a ....csába. Ennyi.
Mit tehet arról egy nő, ha a pasija annyira hülye, és vak, hogy nem veszi észre ha átverik? Ez a férfi hibája, nem a nőé. A nő csak szimplán emberi hulladék.
"Mindenki a saját döntéseiért felelős. Ha egy férfi összejön egy hazug nővel, aki be tudja csapni, hazudni tud neki, meg tudja csalni, és még fel is tudja magát csináltatni úgy, hogy a férje, párja ebből nem vesz észre semmit, az nem férfi, és meg is érdemli a sorsát."
Igen? Ha egy férfi megver egy nőt, akkor a nő lesz a hibás, mert hagyta a férfinek hogy megverje? Észre kellett volna vegye a jeleket, hogy a férfi erőszakos és el kellett volna hagynia időben? Vagy ha egy férfi csalja meg a nőt, akkor a nő a hibás hogy nem vette észre a jeleket? Ugye, hogy ilyenkor már nem az áldozat a hibás...
Azért mondtam, hogy be lehetne építeni, hogy kötelező legyen az apasági vizsgálat, mivel sokan nem mernék erkölcsileg megkérdőjelezni a párjukat és sokan jóhiszeműek. Hány nő mondja ezt a férjének, hogyha feltételezi hogy megcsalja őt, akkor kidobja? És ezek közül vajon hányan csalják is ténylegesen a párjukat? Ha kötelező lenne ez a fajta vizsgálat, akkor nem lenne semmilyen káros következménye.
Ha egy férfi gyereket csinálna egy másik nőnek, akkor a gyerekről kiderül a vizsgálat során, hogy az apa valaki más lesz. Még ha nincs is meg az eredeti apa, akkor is később ki lehet deríteni. Ez sok férfit és nőt is visszatartana a hűtlenségtől.
Igen, sérti jelenleg a személyiségi jogokat, mivel az adatvédelem meg minden ilyen törvény jelenleg kedvez a magánéletnek.
Bakker emberek! Ma már olyan vállalkozások is léteznek, akik segítenek embereknek megcsalni a párjukat. Meg társkeresők házasok számára, ahol könnyebb a házasoknak félreqrni a párjuk mellett titokban.
Azért a személyiségi jogoknak is van egy határa már!
A nők előnyben vannak? Jó vicc. Akkor a munkahelyen azonos teljesítmény és munkakör mellet miért a férfi keres többet?
Állásinterjún miért az az első kérdése a nőkhöz az interjúztatónak, hogy van e gyereke? Ha nincs ugye nem is akar?
Volt egy hosszú munkakeresős időszakom. 25-26 éves korom között. Minden második állásinterjún rákérdeztek a gyerek témára, pedig k...vára semmi közük nincs hozzá. Mikor meguntam az ilyeneket, akkor egyenesen megmondtam az emberkének, annak aki épp ott volt, hogy igaz, magánügy, de akkor elmondom hogy nem tervezünk gyereket a férjemmel, mert nekem nem lehet. De köszi szépen, hogy feltépte azokat a sebeket amik már kezdtek lassan begyógyulni. Erre azt kaptam hogy biztos kamuzok....na akkor megmondtam a pasinak, hogy dugja fel magának a munkát, és eljöttem.
Mellesleg párt találni sem könnyű, mert sok pasi csak 1 éjszakára megy, vagy szexkapcsolatra. Addig meg megjátsszák a jófiút, amíg meg nem kapnak, a nagy százalék lelép miután megtörtént, de elköteleződni azt nem. Szerencsére azért nem minden pasi ilyen, de sokan igen.
Ennyit arról, hogy a nőknek milyen buli az élet...
Miért tartjátok felháborítónak, hogy ha azt szeretném hogy a nőket is vonják felelősségre tetteikért? Gondolom ti is elvárjátok, hogy büntessék meg azokat a férfiakat akik nőket vernek. Akkor mi férfiak miért nem várhatjuk el, hogy a törvény lesújtson azokra a nőkre akik a férfiakkal tesznek rosszat pl.: a kérdésben említett hamis apaság.
Ez a kérdés nem ellenetek irányult, szerintem mind az alja nőket mind az alja férfiakat meg kéne büntetni, ne ússzon meg senki semmit a neme miatt. Arra akartam rámutatni, hogy ilyen esetekben a bűnös nő gyakran megússza büntetés nélkül.
"Igen? Ha egy férfi megver egy nőt, akkor a nő lesz a hibás, mert hagyta a férfinek hogy megverje? Észre kellett volna vegye a jeleket, hogy a férfi erőszakos és el kellett volna hagynia időben?"
Lényegében igen. Ha egy férfi agresszív, annak vannak jelei. Eleinte csak türelmetlen, kiabálós, ráförmed kis dolgok miatt is a párjára. Az én feleségem például már ezeknél a jeleknél nem maradt volna a kapcsolatban. Ha ilyen lennék, mert nem bírja. Ő a problémák megbeszélését preferálja, ahogy én is. Nem az egymással való ordítozást, kiabálást.
A kiabálások satöbbi után egy nagyobb veszekedés után, vagy szimplán, ha a férfinak nem tetszik valami, jön az első pofon. Na itt van az a pont, aminél, ha a nő nem hagyja ott a partnerét, akkor magának köszönheti a veréseket amiket később kap.
Az pedig, hogy az ég adta világon semmi jele nincs a dolognak, és egyszer csak bekattan a férj, és elsőre megveri a nőt (nem pofont ad), hanem meg is veri, az nagyon nagyon ritka. Az esetek 99%-ában jelek mindig vannak.
" Vagy ha egy férfi csalja meg a nőt, akkor a nő a hibás hogy nem vette észre a jeleket? Ugye, hogy ilyenkor már nem az áldozat a hibás.."
De a nő is lehet hibás. Rossz párválasztás. Párszor többnyire belefut az ember, mire megtalálja azt, aki már nem rossz.
Ha a feleségem megcsalna, én nem őt hibáztatnám elsősorban, hanem magamat. Jó emberismerő vagyok. Szóval tudnám mikor hazudik. Soha nem tett még ilyet.
Egyébként nem minden nő dobná el a kapcsolatot csak azért mert a férfi apasági tesztet akar. Akinek nincs vaj a fején az nem háborog ilyesmi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!