Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem ítéli el a társadalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ítéli el a társadalom ugyanúgy a hamis apaságot, mint a családon belüli erőszakot?

Figyelt kérdés
Miért nincs büntetőjogi következménye? Szerintem valakit abban a hitben tartani, hogy ő a gyerek apja és vele felneveltetni vagy válás esetében gyerektartást fizettetni a legnagyobb gerinctelenség amit egy nő tehet férfival. Ugyanúgy gusztustalan cselekedet, mint az ha az egyik fél összeveri a másikat. Miért nem szolgáltatnak igazságot azoknak akikkel kakukkfiókát neveltettek fel, becsapták, kihasználták az apai érzéseit és anyagilag megkárosítottak? Miért nem vonják felelősségre azokat akik ilyet tesznek? Ez olyan mintha csak a betörőket büntetnék, de az autótolvajokat nem, pedig mindkettő bűn. Kérlek írjátok le a véleményeteket a témával kapcsolatban.

2014. nov. 15. 18:31
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
78%

Mert beteg a társadalom!!!

Mindig a gyerekkel jönnek!

És kit érdekel???

Te mint apa sok éven át fizess akár egy idegen gyereknek sok pénzt mert ÁLLÍTÓLAG te vagy az apa? Közben meg lehet, hogy egy tök idegen gyerek???

És ilyenkor jön az hogy de hát évekig te nevelted, úgy érezted, hogy a gyereked meg ragaszkodik hozzád, ......

Senkit nem érdekel!

2014. nov. 15. 19:11
 22/66 anonim ***** válasza:
78%

Anyagi károkozás, érzelmi...stb.. de ez inkább Erkölcsi értelemben bűncselekmény sajnos. A törvény előtt nem:(

Azért ha agyonvernek, vagy ha becsapnak egy embert, vagy megölnek, nem ugyanaz a kategória. Ezt be kell ismerni. Ettől függetlenül egyetértek azzal, hogy büntetni kellene valamilyen formában. Minimum anyagiak terén: a nő fizessen vissza minden pénzt amit a férfi a gyerekre költött....

Én is ismerek ilyen nőt, sajnos rokonom. Bár ő szerencsére lebukott másfél évvel a szülés után. A kicsi kórházba került, és akkor derült ki, hogy nem az élettársa a gyerek apja....a pasi el is hagyta a nőt.:)

Én egyébként erre simán bevezetném a szülés utáni automatikus apasági tesztet. És csak akkor kerülhetne apuka nevére a gyerek, ha tényleg az. Csak sajnos ez kivitelezhetetlen, mert drága dolog.

2014. nov. 15. 19:15
 23/66 anonim ***** válasza:
77%

Tudod, én soha nem csaltam meg a férjem, nem is adtam rá okot, hogy kételkedjen, de anyuci belebeszélte. Férjem kérte a dns tesztet, belementem, de beadtam a válópert. Ő az apa, ezt a teszt is bizonyította, és ő azóta azért teper, hogy visszakapjon.

Ezeket és a kakukkfióka eseteket is megoldaná egy kötelező, mondjuk születéskori dns teszt. Így senki nem lenne palira véve.

2014. nov. 15. 19:17
 24/66 anonim ***** válasza:
23%
azzal együtz, hogy rohadt dolg é elítélem, milyen apsi érzésri vannak annak, aki sajátjaként imád egy gyeteket és a bunkó anyja miatt elfordul tőle?
2014. nov. 15. 19:17
 25/66 A kérdező kommentje:

19:04

Az én általam vett 2-4 % a fejlett országokra vonatkozik (Svájcban például 0,8 %-ot kaptak a kutatás során). Afrikában viszont tényleg eléggé magas, ott 30 % körülieket olvastam.

Egyébként azt hogy a skandinávoknál meg a japánoknál nagyon magas azt hol olvastad?

2014. nov. 15. 19:22
 26/66 anonim ***** válasza:
87%
Azért egy férfi had döntse már el, hogy vér szerinti gyermeket akar nevelni, vagy másét... (ezt nőként mondom)
2014. nov. 15. 19:23
 27/66 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nem értitek, mit ítélnek el.

Ebben az esetben a nő a bűnös. Őt vedd ki az egyenletből, tegyük büntibe. Marad egy férfi és egy gyerek, akik azt hitték egymásról, hogy apa-fia.

Én azt ítélem el, ha mondjuk egy 8 éves gyereket simán otthagysz, miután cserélted a pelenkáját, etetted, játszottál vele, hallottad az első szavát. A nőre haragudj is, az lenne furcsa, ha nem tennéd. De a sokévnyi gondoskodást nem lehet kitörölni.

Nézd, ha én teherbe esem mesterséges megtermékenyítéssel, és véletlenül nem a saját embriómat ültetik be, vagy szülés után elcserélik a kórházban a babámat, ha ez kiderül, én nem tudnám csak úgy eldobni azt a gyereket, akit addig neveltem.

2014. nov. 15. 19:31
 28/66 A kérdező kommentje:

19:31-es

Szerintem az egyáltalán nem mindegy, hogy tévedés vagy szándékos átverés történik. Ez hatalmas különbség.

2014. nov. 15. 19:43
 29/66 anonim ***** válasza:
30%

Pontosan. A szándékos átverés az anya műve volt. Az a gyerek téged tekint apának, aki mellette volt jóban-rosszban. Plusz nem hazudott neki a származását illetően.

A nő egy szemét, de az apai érzéseid valódiak.

2014. nov. 15. 19:58
 30/66 anonim ***** válasza:
90%

# 27/29

Én asok gyerekelhelyezésből azt mondanám ilyen esetbe ugye volt apa nem fizet gyerektartást mert nem kell neki, viszont látogatná amit az anya nem enged és már nem apaként joga sincs hozzá.

2014. nov. 15. 20:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!