Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem ítéli el a társadalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ítéli el a társadalom ugyanúgy a hamis apaságot, mint a családon belüli erőszakot?

Figyelt kérdés
Miért nincs büntetőjogi következménye? Szerintem valakit abban a hitben tartani, hogy ő a gyerek apja és vele felneveltetni vagy válás esetében gyerektartást fizettetni a legnagyobb gerinctelenség amit egy nő tehet férfival. Ugyanúgy gusztustalan cselekedet, mint az ha az egyik fél összeveri a másikat. Miért nem szolgáltatnak igazságot azoknak akikkel kakukkfiókát neveltettek fel, becsapták, kihasználták az apai érzéseit és anyagilag megkárosítottak? Miért nem vonják felelősségre azokat akik ilyet tesznek? Ez olyan mintha csak a betörőket büntetnék, de az autótolvajokat nem, pedig mindkettő bűn. Kérlek írjátok le a véleményeteket a témával kapcsolatban.

2014. nov. 15. 18:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
51%

Sok volt az egyébként:D

Amúgy egyetértek azokkal, akik szerint a büntetőjog csupán a gyerek érdekei miatt kíméli az anyát, inkább feláldozza helyette a férfit. Jobb megoldás kidolgozásához túl sokat kellene gondolkodni..

2014. nov. 15. 18:46
 12/66 anonim ***** válasza:
22%

húúú milyen borzalmas ha egy gyerek téged szólit apának...

nem a genetika számít

2014. nov. 15. 18:48
 13/66 A kérdező kommentje:

4-es

A gyerek nem tehet semmiről, ő is áldozat. De ettől még nem hagyják szabadlábon azokat az anyukákat akik például lopást követnek el. Én nem feltétlenül börtönbűntetésre gondolok, hanem mondjuk a gyerek felnőtté válása után (tehát amikor már nem lesz veszélyeztetve a gyermek anyagilag) akkor a nőnek meg kell térítenie a férfinek okozott anyagi kárt és nyilvánosan elnézést kell kérnie.

Valami olyan büntetés kéne amely nem érinti a gyermeket mert ő is csak áldozat.

2014. nov. 15. 18:48
 14/66 anonim ***** válasza:
65%
Erre az a legbiztosabb dolog egy ferfinak ha jol megnezzi milyen novel vallal gyereket. Az en ismeretsegi koromben az ilyen eseteknel mar eleve a gyerek szuletese elott felrelepett a no. Kerdezem en az a ferfi aki ilyet megbocsat mit var? Utanna meg volt lepodve hogy nem az ove a gyerek. Rendes megbizhato not kell keresni es problema megoldva mas megoldas jelenleg nincs.
2014. nov. 15. 18:50
 15/66 anonim ***** válasza:
10-es Legyszi linkeld be ezt a kutatast.
2014. nov. 15. 18:51
 16/66 anonim ***** válasza:
78%

"húúú milyen borzalmas ha egy gyerek

téged szólit apának...

nem a genetika számít"

Én ezt elfogadom, ha egy nő így gondolja.

De akkor erről tájékoztasson engem is:)

2014. nov. 15. 18:53
 17/66 A kérdező kommentje:

18:48-as

És az hogy átverték az nem számít?

Mit szólnál ahhoz, hogy ha a férjed más nőnek csinálna gyereket, aki nem vállalná és neked kéne felnevelni. Biztos kárpótolna téged az hogy anyának szólítana?

Egyébként az a 20 %-os érték erős túlzás. Én 2-4 % körüli arányról olvastam több helyen, de ez még nem csökkenti a jelentőségét, ha csak az arányból indulnánk ki akkor például a gyilkosságot sem kéne büntetni.

2014. nov. 15. 18:54
 18/66 A kérdező kommentje:

"Viszont ha a megcsalás következményei miatt a nők megszégyenülhetnének, a férfiak pedig könnyedén megúszhatnák, az biztos diszkriminációnak minősülne.."

Ha a nő lebukik akkor meg kéne neveznie a biológiai apát is (persze alá kell támasztani DNS teszttel), ha a férfi házas vagy kapcsolatban van akkor gondolom ő is megkapná a magáét a feleségétől/barátnőjétől.

2014. nov. 15. 19:02
 19/66 anonim ***** válasza:
61%

Attól függ, h hol és nem feltétlen a %-ot kell nézni.

Afrikában egyes országokban, Kínában kb büszke ember lehetsz, ha a 6-7 gyereked mind tőled van, de már az egy kakukkfiókának is örülhetsz.

Így ha százalékot nézel, akkor milyen rohadt jó, h csak 15% az arány, mert 100-ból csak 15 az.

De ha már hozzájön, h családonként van 6-7 gyerek akkor kijön, h kb minden családot érinthet a dolog.

Európában egyébként amit én olvastam olyan 10%-ra teszik.

Állítólag a skandinávoknál még rohadt magas meg a japánoknál.

2014. nov. 15. 19:04
 20/66 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon sok lehet a kakukkfióka, ismeretségi körömben három családnál derült ki az utóbbi pár évben.
2014. nov. 15. 19:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!