Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomozni férj után hamis facebook adatlappal?
Hogy érted ezt?
Fb-on ismerkedik nőkkel és te bejelölnéd, hátha kikezd veled?
Van valami okod arra, hogy ilyen bizalmatlan legyél?
Nincs jelentősége? Hogyne lenne. Ha én lennék a férjed, és mondjuk valóban hűséges vagyok hozzád, egy húzásod után örökre elveszíteném irántad a bizalmamat, és a megbecsülésemet is. Nyomozol a férjed után, mintha ő lenne a piaci táskatolvaj...
Ha nincs bizalom egy házasságban, akkor nem kell fenntartani, erre találták ki a válás nevű dolgot, évezredek óta működő rendszer.
Tiniknél ez még belefér de egy felnőtt kapcsolatban ahol már férj feleségről beszélünk számomra nevetséges.
Ha ez kell ahhoz hogy leellenőrizzem a férjem hűséges e hozzám akkor megette a fene az egész házasságot.
Ebből szerinted mi derülne ki?
Beteszel egy frankó szexi képet, rányomulsz a saját férjedre, és arra leszel kíváncsi, hogy egy nyomuló szexi lánynak ellent tud-e állni, akit simán szó nélkül megkaphat?
Ezt nem tesztnek, hanem csapdának hívják.
Legalábbis az én olvasatomban. Ezzel nem leszel előrébb semmivel. Nőként írom, de az a véleményem, hogy a férfiak zöme nem állna ellen egy ilyen kísértésnek.
Ne keresd a bajt, mert a végén még pórul jársz.
Becsapod, csapdába csalod, hogy bízhass benne, viszont ezáltal pont te leszel megbízhatatlan. Tudd hogy mit kockáztatsz.
Én biztos nem tenném.
Mást találj ki, ha a hűségét akarod tesztelni. Ez mekkora baromság, hogy kamu oladlról bejelölöd!!!
Én tutira visszaírnék, ha velem ezt eljátszanák, mert kiváncsi lennék, hogy ki a csaj, aki ennyire be akar jelölni, és nem feltétlenül azért, mert meg akarom csalnia nejem, csak az emberben van egyfajta kíváncsiság, hogy ki az a lelkes idegen. Még unaloműzésből is. Ne piszkáld az ördögöt!
Mást találj ki.
Ha nem bizol benne, akkor ne jatszd a magannyomozot, hanem valj el tole.
Ha huseges, es eszreveszi a kemkedest, akkor utana o nem fog bizni benned.
Olvass utána a Keylogger programoknak.
Azt nem látja a gépen,de rögzíti minden lenyomott billentyűt,ezáltal megtudod a jelszavait.Valamint rögzíti a meglátogatott veboldalakat,képeket készít. minden veblaprol,felveszi a Skype beszélgetéseket,valamint képeket készít a vebkamera előtt ülőről....stb.
És ha úgy állítod be,akkor elküldi e-mailban az adatokat.Ezáltal akár hol vagy,látod mit csinál a férjed a gépen.
És ezek a programok láthatatlanok mások számára,vagyis a ferjednek fogalma sem lesz,hogy mi van a gépen,és hogy tudsz róla mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!