Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nyomozni férj után hamis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomozni férj után hamis facebook adatlappal?

Figyelt kérdés
Ha hűséges akkor szerintem nincs és nem is lesz jelentősége ha viszont nem az akkor azt hiszem megéri.
2014. júl. 10. 08:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
29%
mondjuk a keyloggeres hozzászólótól nehéz elfogadni tanácsokat, ha a webet kategorikusan többször is v-vel írja:D mennyire érthet a számítógéphez...beszálltál az internetbe, komám?:D
2014. júl. 10. 09:41
 22/32 anonim ***** válasza:
64%

A keyloggeres hozzászóló vagyok.A vebet direkt írtam sima V vel,hogy ezt a hozzászólást megírjad.

Azért nem vagyok egy rendszergazda,de értek a géphez valamelyest.

És a kommentet segítő szándékkal írtam.Hogy ha olyan férjel él a kérdező aki netán csalja vagy akár mi,az ne tudja átverni és megalázni.

2014. júl. 10. 09:52
 23/32 anonim ***** válasza:
72%
Mert kutatni nem megalázó?
2014. júl. 10. 09:54
 24/32 anonim ***** válasza:
85%
Mióta számít segítő szándéknak valakit törvénysértésre bíztatni?
2014. júl. 10. 10:04
 25/32 anonim ***** válasza:
79%
A kutatástól nem lehet az AIDS-t,trippert,szifiliszt összeszedni.
2014. júl. 10. 10:06
 26/32 anonim ***** válasza:
72%

Nem bíztattam,csak elmondtam neki hogy van ilyen és az nem ugyan az.

Egyébként ha otthon a saját gépére telepíti ami a saját tulajdona,akkor az NEM büntetendő.

2014. júl. 10. 10:08
 27/32 anonim ***** válasza:
68%

nem? szerinted a levéltitok megsértése, a személyes adatokkal való visszaélés (pl. jelszavak) nem az?

és a gyilkosság büntetendő a képzeletbeli világodban? vagy az sem, ha a saját házamban csinálom?:))

sokkal megalázóbb kutatni, mint megcsalatva lenni, mert a másodikban téged aláznak meg, az elsőben pedig te önszántadból saját magadat.

Van már Windows 95 a gépeden, kedves "nem rendszergazda"? Vágási Feri lehet, hogy vesz egyet otthonra?:D

2014. júl. 10. 10:11
 28/32 anonim ***** válasza:
Tegyük fel,kiderül egy megcsalás most,vagy csak 3 év múlva,akkor azt a 3 évet vagy megalázva éli le egy hűtlen emberrel aki nem szereti vagy ha egyből kiderül akkor nem pazarolja el azt a 3 évet,és ez idő alatt már találhatott volna egy szerető hű társat.
2014. júl. 10. 10:24
 29/32 anonim ***** válasza:
Azért legalább annyit leírhatnál, hogy van-e okod gyanakodni rá?
2014. júl. 10. 10:33
 30/32 anonim ***** válasza:
Szerintem az sem jobb, ha három évig kutatunk, nyomozunk a másik után, alaptalanul. Az a másik nem érdemelne erre a három évre egy szerető társat, aki megbízik benne?
2014. júl. 10. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!