Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomozni férj után hamis facebook adatlappal?
A keyloggeres hozzászóló vagyok.A vebet direkt írtam sima V vel,hogy ezt a hozzászólást megírjad.
Azért nem vagyok egy rendszergazda,de értek a géphez valamelyest.
És a kommentet segítő szándékkal írtam.Hogy ha olyan férjel él a kérdező aki netán csalja vagy akár mi,az ne tudja átverni és megalázni.
Nem bíztattam,csak elmondtam neki hogy van ilyen és az nem ugyan az.
Egyébként ha otthon a saját gépére telepíti ami a saját tulajdona,akkor az NEM büntetendő.
nem? szerinted a levéltitok megsértése, a személyes adatokkal való visszaélés (pl. jelszavak) nem az?
és a gyilkosság büntetendő a képzeletbeli világodban? vagy az sem, ha a saját házamban csinálom?:))
sokkal megalázóbb kutatni, mint megcsalatva lenni, mert a másodikban téged aláznak meg, az elsőben pedig te önszántadból saját magadat.
Van már Windows 95 a gépeden, kedves "nem rendszergazda"? Vágási Feri lehet, hogy vesz egyet otthonra?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!