Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb kéz gyűrűsujján hordott arany karikagyűrű mindig házasságot jelent a férfiaknál?
Az egyik fiú kollégám (24 éves) egyik napról a másikra elkezdett gyűrűt hordani.
Igazából azt sem tudtam, hogy barátnője van, nem vagyunk olyan viszonyban. Így rákérdezni sem volt "merszem".
Eszembe jutott, vajon jelenthet-e mást is. Pl. szüzességi fogadalom vagy ilyesmi, esetleg csak eljegyzést?
látom, kitört a nyári szünet...
és van olyan, hogy szüzességi fogadalom...
Nyilván van. :D Csak emiatt azért nem szoktak arany karikagyűrűt hordani. :D
Viccet félretéve szerintem kérdezz rá nyugodtan... együtt dolgoztok, nem kell szótlanul ülnötök egymás mellett egész nap, ismerkedjetek... Ez jó alapja lehet egy beszélgetésnek.
Egyébként valószínűleg házasság. Vagy jegyesség, csak úgy látta jónak, hogy a jobb kezén hordja.
De igen, szoktak, nézzél utána! Nagy divat manapság, attól, hogy te nem ismered...nem kell kiröhögni, mert valaki tájéko...ja, nyári szünet.:D
nem ülünk egymás mellett, külön irodánk van, de majd egyszer rákérdezek.
A 77%-osnak írtam a kommentet, aki bunkón kiröhögött, pedig nekem volt igazam. Én idősebb vagyok a srácnál, nem vagyunk olyan viszonyban, hogy rákérdezzek.
És nem, nem tetszik, csak szeretek vájkálni más életében:D:D:D Komolyra fordítva a szót: csak eszembe jutott...
Tuti módszer:
Talalkoztok a folyosón, köszönsz és megkerdezed kedves mosollyal: jé, meghazasodtal?
Általában igen. Passzióból nem igen hordanak aranygyűrűt a fiúk.
Bár nálunk az egyetemen szokás volt a diploma évben a gyűrű avatás és akkor volt aki arany karikát csináltatott (a többség ezüstöt), de ott meg bele volt gravírozva kívülről a kar neve és az évszám. Bevallom azt nem néztem, hogy melyik kézre tették fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!