Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb kéz gyűrűsujján hordott arany karikagyűrű mindig házasságot jelent a férfiaknál?
Figyelt kérdés
Az egyik fiú kollégám (24 éves) egyik napról a másikra elkezdett gyűrűt hordani.
Igazából azt sem tudtam, hogy barátnője van, nem vagyunk olyan viszonyban. Így rákérdezni sem volt "merszem".
Eszembe jutott, vajon jelenthet-e mást is. Pl. szüzességi fogadalom vagy ilyesmi, esetleg csak eljegyzést?
2014. jún. 26. 20:55
11/12 A kérdező kommentje:
Bakker, a Corvinus! Ez nem jutott eszembe, hát persze, nekem is van, ő most diplomázott:D Csak én nem hordom, mert nevetséges:))
Jó ötlet, utolsó!!!
2014. jún. 27. 08:13
12/12 anonim válasza:
Lehet egyetemes dolog igen, és lehet házasság is. A férjem is 24 éves, és neki is van arany karikája:D
Szerintem simán megkérdezheted ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!