Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinilányok miért nyomulnak házas idősebb férfiakra? Manapság ez a menő? Ennyire elkurvult világban élünk?
Kedves #40, alapvetően egyetértek ezzel, csak a "férfiNAK szülnek" szöveg akaszt ki mindig... tudod, a nők zöme a férfinak szül egy gyereket.... aki rögvest fontosabb lesz NEKI a férfinél.... és később igyekszik "saját tulajdonaként" kezelni az állítólag "férfiNAK szült" gyereket....
Szóval nem, a nő rossz esetben magának, jó esetben kettejüknek(!) szül, de az szinte kizárt, hogy a férfinak.
Ó nem csak a tinik. A saját anyám úgy jött össze apámmal hogy neki gyerekei és felesége volt és ennek már közel 30 éve. A barátnőm(?) 28 éves fejjel most ment bele egy szeretői kapcsolatba egy nős gyerekes férfival. Számomra ez az egyetlen dolog amit nem tudok elnézni senkinek sem, azért vagyunk emberek és nem állatok hogy felül kerekedjünk az ösztöneinken. Egy tini még majdnem gyereke elég beteg lehet az a 30-40-es családapa aki ilyennel kapcsolatot létesít, konkrétan a gyereke lehetne.
Azzal egyetértek itt néhány válaszolóval, hogy férj és feleség fogadott egymásnak esküt, jóban rosszban és ennek nem megváltoznia kéne a gyerekvállalással hanem erősebbnek lennie. A gyereket megszületésének a kapcsolat megkoronázásának kéne lennie. Nem normális ha a feleség már csak anya(és fordítva). Mindkettő egy személyben. Én azon akadtam ki egyszer hogy itt írta valaki, hogy "a gyerekét jobbam szereti mint a férjét hisz ő bármikor megcsalhatja és elhagyhatja", könyörgöm akkor az apa csak arra kellett, hogy megcsinálj a a babát? Én nem tudnék választani kettőjük közül, akkor inkább meghalnék.
Szóval szintem nagyon sok rossz és érdek kapcsolat, házasság születik amelyben a másik felelet belekényszerítik a gyerekvállalásba. És ilyenkor a legelső csábításnak sem tud ellenállni a másik fél. És nők is megcsinálják ezt, van rá nem is egy példa sajnos.
De ez a házimunka téma nagyon közvetve jön a képbe, és csak bizonyos esetekben.
Ez nem úgy működik, hogy az a férfi aki otthon mos, főz takarít, az soha nem lép félre, mert az asszony cserébe fényesre nyalja a f...t. Azért ennél lényegesen több tényező létezik az életben.
Ezek a tinilányok lehet, hogy szexuálisan érettek, de értelmileg, érzelmileg nem. Volt egy barátnőm, aki teljesen más tudatállapotba került, mikor a házas pasijáról beszélt. Mindent elhitt neki. Mi mondtuk neki, hogy semmi nem lesz ebből, hol vannak a logikai buktatók, de fel sem fogta.
Szerintem az, hogy egy házas férfi és egy naiv tinédzser kapcsolatában a buta, éretlen, hiszékeny lányt hibáztatjátok a felnőtt, érett, felelősségteljes férfi helyett, az nonszensz.
#46, szerintem az a ritkább, amikor egy ilyenben hajtó tizenéves lány az életre szóló kapcsolatot, férjet, gyerekei apját keresné egy ilyen viszonyban, azért az ilyen szintű naiva nem gyakori...sokkal inkább az lehet, hogy azért működnek ezek ideig-óráig, mert PONT AZT tudják megadni a másiknak, amire vágynak: a lánynak azt, hogy végre egy férfi NŐNEK nézze őket, és ne gyereknek, a férfinak meg azt, hogy végre egy nő férfinek nézze őket, és ne apukának.
Valami ilyesmi lehet a leggyakoribb motiváció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!