Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tinilányok miért nyomulnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinilányok miért nyomulnak házas idősebb férfiakra? Manapság ez a menő? Ennyire elkurvult világban élünk?

Figyelt kérdés
Sok ilyet láttam már,nem zavarja őket hogy feleségük van és gyerekük,még is gátlástalanul nyomulnak ilyen pasikra.Persze tudom hogy majd jön az,hogy a férfi is ugyan úgy nyomul ilyen csajokra,de ha megtudja a nő,hogy házas,akkor miért csinálja tovább?
2014. nov. 10. 07:45
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
40. Sok esetben ez már csak a gyerekek érkezése után marad a nőkre, hiába nem ezt beszélték meg esetleg előzőleg. Mert ahhoz képest, hogy szeretik a férfiak azt mondani, hogy jaj, de jó dolga van a nőnek, amikor évekig otthon van 2-3 gyerekkel, nem is értik mi dolga lehet, ahhoz képest, ha szerepcsere van, sokan csak nagyon rövid ideig bírják, vagy nem is hajlandóak még megpróbálni sem. A lelki részét ne is említsem, hogy sok nőnek sem kielégítő ez, de magára van hagyva. Mert nekik már az is sok, ha hazamennek a munkából, hogy a gyerekeket nem lehet feltenni a fogasra, mert ők csendre, pihenésre, nyugalomra, és egy tökéletes házi tündérre vágynának, aki miután eléjük tette a vacsorát, csak velük foglalkozik, őket kényezteti. Persze elvárás, hogy legyen szép, ápolt, pihent, szexis...stb, de azért a részüket ki ne kelljen venni az otthoni dolgokból, a gyerekek körüli teendőkből, azokat csinálja ő. Mi ez, ha nem egoizmus?
2014. nov. 10. 12:12
 42/57 anonim ***** válasza:
92%

Kedves #40, alapvetően egyetértek ezzel, csak a "férfiNAK szülnek" szöveg akaszt ki mindig... tudod, a nők zöme a férfinak szül egy gyereket.... aki rögvest fontosabb lesz NEKI a férfinél.... és később igyekszik "saját tulajdonaként" kezelni az állítólag "férfiNAK szült" gyereket....

Szóval nem, a nő rossz esetben magának, jó esetben kettejüknek(!) szül, de az szinte kizárt, hogy a férfinak.

2014. nov. 10. 12:12
 43/57 anonim ***** válasza:
100%

Ó nem csak a tinik. A saját anyám úgy jött össze apámmal hogy neki gyerekei és felesége volt és ennek már közel 30 éve. A barátnőm(?) 28 éves fejjel most ment bele egy szeretői kapcsolatba egy nős gyerekes férfival. Számomra ez az egyetlen dolog amit nem tudok elnézni senkinek sem, azért vagyunk emberek és nem állatok hogy felül kerekedjünk az ösztöneinken. Egy tini még majdnem gyereke elég beteg lehet az a 30-40-es családapa aki ilyennel kapcsolatot létesít, konkrétan a gyereke lehetne.

Azzal egyetértek itt néhány válaszolóval, hogy férj és feleség fogadott egymásnak esküt, jóban rosszban és ennek nem megváltoznia kéne a gyerekvállalással hanem erősebbnek lennie. A gyereket megszületésének a kapcsolat megkoronázásának kéne lennie. Nem normális ha a feleség már csak anya(és fordítva). Mindkettő egy személyben. Én azon akadtam ki egyszer hogy itt írta valaki, hogy "a gyerekét jobbam szereti mint a férjét hisz ő bármikor megcsalhatja és elhagyhatja", könyörgöm akkor az apa csak arra kellett, hogy megcsinálj a a babát? Én nem tudnék választani kettőjük közül, akkor inkább meghalnék.

Szóval szintem nagyon sok rossz és érdek kapcsolat, házasság születik amelyben a másik felelet belekényszerítik a gyerekvállalásba. És ilyenkor a legelső csábításnak sem tud ellenállni a másik fél. És nők is megcsinálják ezt, van rá nem is egy példa sajnos.

2014. nov. 10. 12:15
 44/57 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is ez a bajom, hogy a gyerek a minden, a párom másfél éve nem szőrtelenítette le a lábát, amióta a gyerek megvan. Gondolhatjátok akkor mennyi szex van nálunk azóta, pedig szeretem őket nagyon és a ők a mindenem és mindig velük vagyok szabadidőben. De ha elcsábítana egy tinilány tuti nem mondanék ilyen körülmények között nem-et. Azt nem is várom el, hogy olyan legyen mint amikor kettesben vagyunk, de itt már nagyon a ló túloldalára estünk. Éjjel ha elalszik akkor neki kell ruhákat keresgélni a neten meg ilyenek. Meg akkor mindig jön a kifogás, hogy fáradtak vagyunk, reggel meg az, hogy mindjárt felébred a pici és már ne kezdjünk neki...
2014. nov. 10. 12:15
 45/57 anonim ***** válasza:
75%

De ez a házimunka téma nagyon közvetve jön a képbe, és csak bizonyos esetekben.

Ez nem úgy működik, hogy az a férfi aki otthon mos, főz takarít, az soha nem lép félre, mert az asszony cserébe fényesre nyalja a f...t. Azért ennél lényegesen több tényező létezik az életben.

2014. nov. 10. 12:17
 46/57 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a tinilányok lehet, hogy szexuálisan érettek, de értelmileg, érzelmileg nem. Volt egy barátnőm, aki teljesen más tudatállapotba került, mikor a házas pasijáról beszélt. Mindent elhitt neki. Mi mondtuk neki, hogy semmi nem lesz ebből, hol vannak a logikai buktatók, de fel sem fogta.

Szerintem az, hogy egy házas férfi és egy naiv tinédzser kapcsolatában a buta, éretlen, hiszékeny lányt hibáztatjátok a felnőtt, érett, felelősségteljes férfi helyett, az nonszensz.

2014. nov. 10. 12:20
 47/57 A kérdező kommentje:
ma 10:04-es kis házas férfiak f..szcibálót miért kapott 74%-ot?Olyan kis őszinte volt,jaj megbánta bűnét,most meg kell sajnálni szegényt?Gusztustalan hogy ez ennyire természetes és itt még sokan dicsőittik hogy jaj de legalább itt ezen az oldalon megbánta bűnét!:)))Nevetséges manapság az emberi értékrend.Hát ja,nulla erkölcsű kuu..rváknak áll a világ.
2014. nov. 10. 12:28
 48/57 anonim ***** válasza:
100%
Ha a házasság szerelemből, szeretetből egymás iránti tiszteletből született akkor is rengeteget kell tenni azért, hogy működjön. Ha pedig ezek az alapvető dolgok nincsenek meg akkor úgyis lőttek neki. Igenis feleség és anya is vagyok egy személyeben, a férjem pedig férj és apa. Tudni kell mikor melyikre van szükség. Sajnálom a 44-es válaszolót, de ő valószínűleg csak egy sperma donor volt. A gyereknek is akkor jó ha a szülei szeretik egymást, hiába szereti őt apa és anya külön külön, ha nem látja, hogy egymást is szeretik. A majomszeretettel meg, amire néhány nő képes kifejezetten ártanak.
2014. nov. 10. 12:30
 49/57 anonim ***** válasza:
100%

#46, szerintem az a ritkább, amikor egy ilyenben hajtó tizenéves lány az életre szóló kapcsolatot, férjet, gyerekei apját keresné egy ilyen viszonyban, azért az ilyen szintű naiva nem gyakori...sokkal inkább az lehet, hogy azért működnek ezek ideig-óráig, mert PONT AZT tudják megadni a másiknak, amire vágynak: a lánynak azt, hogy végre egy férfi NŐNEK nézze őket, és ne gyereknek, a férfinak meg azt, hogy végre egy nő férfinek nézze őket, és ne apukának.

Valami ilyesmi lehet a leggyakoribb motiváció.

2014. nov. 10. 12:32
 50/57 anonim ***** válasza:
42es! Igazad van, nyilván kettejüknek szülnek (szül a nő). Én is így gondoltam, csak rosszul írtam le. Én azt nehezen képzelem el, hogy csak a gyerek után jönnek ki ezek a dolgok. Nyilván ha előtte is otthon a nő magassarkúban, egy szál bugyiban takarított, talpig sminkben napi 3szor a férfi elé tette a kaját, akkor ne várjuk el, hogy a férj majd a gyerek születése miatt "lejjebb adja". Ez már az összeköltözéstől látszik, hogy ki milyen, maximum a nő megalkuszik és abba a tévhitbe ringatja magát, hogy majd az ő "hites ura" lesz a kivétel, akit egy gyerek, meg az új helyzet megváltoztat... Nem, ilyenkor a férfi keres olyat, aki magassarkúban csücsörítve kiszolgálja, mert eddig ezt megkapta. Ez ismét csak egy kommunikációs-hiány, illetve annak a tudásnak a hiánya/figyelmen kívül hagyása, hogy az emberi alaptermészet senki miatt sem fog megváltozni.
2014. nov. 10. 12:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!