Mennyi esélye van egy ilyen lánynak egy menő srácnál, aki ráadásul 6 évvel idősebb nála?
Van egy srác, akit nagyjából hetente 1x-2x látok, a buszon és mikor hazafelé sétálunk (egy utcával lakik felettünk, tehát a busztól kb. 7-8 percig ugyanazon az úton sétálunk). Nekem nagyon tetszik, de ő nem igazán mutatja az érdeklődés jelét, mármint van, hogy a buszon út közben összeakad a tekintetünk, de semmi lépést nem tett felém. Valószínűleg ez a "rajongás" is csak egy oldalú.
Ez a srác 23 éves, cigizik, hangosan beszél a haverjaival a buszon, szóval kicsit olyan bunkónak tűnik, tudjátok, az a tipikus "menő csávó". Viszont mikor egyedül van, akkor nagyon kedvesnek látszik, és amúgy viccesnek hangzik.
Én 17 éves vagyok, nem cigizek, nem vagyok az a bulizós fajta, inkább csendes, viszont nyitott mindenre, érdeklődő (könnyen barátkozom, és szívesen próbálok ki új dolgokat... oké ez most hülyén hangzott, nem drogra vagy ilyenekre gondoltam, értitek:D. Duci vagyok, és emiatt is kevesebb az önbizalmam. Nem vagyok ronda, de nincs olyan szépségkirálynős arcom sem, olyan átlagos, olyasmi, mint ennek a lánynak: [link] , valamint hullámos, barna hajam van. Most nekiálltam fogyózni, illetve edzeni (nem a srác miatt, hanem úgy általában), hátha így jobban tetszem majd másoknak... Tudom, ez elég szánalmas, de ez van.
Tehát, szerintetek így mennyi esélyem lehetne nála? Oké, hogy 23 éves, mégis olyan gyerekesnek tűnik, főleg, ahogy a haverjaival viselkedik.
Nincsenek nagy reményeim, de azért kíváncsi lennék a véleményetekre.
Ilyen, szülő bemutatós, évekig járós esélyed biztos nem lenne, ezeknél az egypofonos "kemény" csávóknál, csak arra szedik fel az ilyeneket a nőt, hogy belé rakják párszor
Neked egy nyugodt természetű komoly gondolkodású srác kéne
21/F
Köszönöm a válaszokat!
Igen, én is ettől tartottam. Persze, gondoltam, hogy semmi komoly nem lehet belőle, hiszen látom, hogyan viselkedik.
Akkor inkább leteszek róla. :)
hát szerintem ebben inkább ne reménykedj
ui: miért lenne szánalmas, ha nekiállsz fogyózni és edzeni, hogy vonzóbb legyél?
Kedves utolsó válaszoló!
Nem gondolom, hogy igaz rám, amit leírtál. Persze, azt én is tudtam eddig is, hogy szinte lehetetlen, hogy ebből bármi is kialakuljon, de hogyha valakinek tetszik valaki, még hogyha teljesen reménytelen is a helyzet, akkor is reménykedik, nem így van?
Nem tudok róla, hogy az ismerőseim közt lennének olyan srácok, akiknek tetszenék. ha meg vannak, és nem tesznek azért, hogy észrevegyem a vonzalmukat, akkor nagyon tudom sajnálni.
Én nem csak a külső alapján választok párt, nekem igenis fontos az, hogy jól kijöjjünk, és hogy azonos legyen az érdeklődésünk. De a srácot, akiről szó van, nem ismerem, így csak azt látom, ahogy a haverjai közt viselkedik, márpedig az köztudott, hogy nagyjából minden srác menőzik a haverjai előtt. Így tehát nem tudtam még megítélni saját tapasztalat alapján, hogy mennyire illenénk össze. Valószínűleg alig.
Én nem hajtok a 10/10-es pasikra, főleg, hogy pontosan tudom, én sem vagyok 10/10-es, így hülyeség volna tőlem elvárni, hogy azoknak a srácoknak kelljek. Ezzel teljesen tisztában vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!