Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyi esélye van egy ilyen...

Mennyi esélye van egy ilyen lánynak egy menő srácnál, aki ráadásul 6 évvel idősebb nála?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit nagyjából hetente 1x-2x látok, a buszon és mikor hazafelé sétálunk (egy utcával lakik felettünk, tehát a busztól kb. 7-8 percig ugyanazon az úton sétálunk). Nekem nagyon tetszik, de ő nem igazán mutatja az érdeklődés jelét, mármint van, hogy a buszon út közben összeakad a tekintetünk, de semmi lépést nem tett felém. Valószínűleg ez a "rajongás" is csak egy oldalú.

Ez a srác 23 éves, cigizik, hangosan beszél a haverjaival a buszon, szóval kicsit olyan bunkónak tűnik, tudjátok, az a tipikus "menő csávó". Viszont mikor egyedül van, akkor nagyon kedvesnek látszik, és amúgy viccesnek hangzik.

Én 17 éves vagyok, nem cigizek, nem vagyok az a bulizós fajta, inkább csendes, viszont nyitott mindenre, érdeklődő (könnyen barátkozom, és szívesen próbálok ki új dolgokat... oké ez most hülyén hangzott, nem drogra vagy ilyenekre gondoltam, értitek:D. Duci vagyok, és emiatt is kevesebb az önbizalmam. Nem vagyok ronda, de nincs olyan szépségkirálynős arcom sem, olyan átlagos, olyasmi, mint ennek a lánynak: [link] , valamint hullámos, barna hajam van. Most nekiálltam fogyózni, illetve edzeni (nem a srác miatt, hanem úgy általában), hátha így jobban tetszem majd másoknak... Tudom, ez elég szánalmas, de ez van.

Tehát, szerintetek így mennyi esélyem lehetne nála? Oké, hogy 23 éves, mégis olyan gyerekesnek tűnik, főleg, ahogy a haverjaival viselkedik.

Nincsenek nagy reményeim, de azért kíváncsi lennék a véleményetekre.

2014. jan. 3. 20:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igazad van, lehet, hogy elkerüli a figyelmemet. De mégis milyen jeleket kéne adnom neki, hogy szabad a pálya, nyugodtan kimutathatják az érzéseiket, vagy közeledhetnek felém? Egyébként nem hajtok a "rossz fiúkra", ő eddig az első és egyetlen, aki ilyen típusú és felkeltette a figyelmemet. Általában a hozzám hasonlóbbakat keresem, csak sajnos az idősebbek közt szeretek nézelődni, mert a korombeli srácok (legalábbis a környezetemben lévők) vagy nem akarnak még csajozni, csak haverozni, vagy a jó csajokra mennek. Így az érettebb gondolkodásúakat keresem. Ez a srác most egy kivétel.
2014. jan. 3. 21:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Próbálj velük szemezni, mosolyogj rájuk, legyél többet a közelükben, kérj tőlük segítséget, dicsérd meg őket, bókolj nekik stb. Szerintem észre fogják venni, bár arra számíts, hogy a félénkebb fiúk nem feltétlenül fognak kezdeményezni.
2014. jan. 3. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!