Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vészeljük át ezt a két- három hetet?
"Eszméletlen bunkó lett. Velem is meg a gyerekekkel is néha úgy beszél mint a kapcaronggyal. Lekezelő, követelőző és hihetetlen nagy mártír."
Ezt nem kell hagynod. Az én férjem is ilyen volt bizonyos szituációban, hatalmas hisztiket le tudott vágni, nyilvános helyen (bolt) iszonyú bunkó volt ok nélkül. Egy darabig próbáltam türelmes lenni, aztán amikor elfogyott a cérna, nagyon határozottan közöltem vele, hogy utoljára csinált hülyét belőlem. Érezte, hogy komolyan gondolom, azóta (nagyjából) nyugi van.
Valamilyen szinten meg kell érteni. 1-2 nap míg belerázódik, de utána igenis legyen normális.
Az oké , hogy nagyjából összepakolsz, megcsinálsz mindent mert otthon vagy, de ne felejtsd el nem szolga vagy. Tehát az , hogy ő szét dobál esetleg mindent és te azt pakold az nem oké.
Az a baj, hogy ha most ennél a munkánál beválik a férjed akkor ez nem csak 2 hét lesz, hanem máskor is fog ilyen munkát kapni ahol ez lesz a szituáció és nem lenne jó, ha hosszú távon így viselkedne.
Én pár nap bunkóskodása után előkapnám, és nagyon komolyan határozottan elmondanám neki, hogy álljon le ,nem viselkedhet így, mert előbb utóbb azt veszi észre, hogy munka van de család nincs.
Én is hajlamos vagyok az alváshiánytól mogorva, kimért esetleg bunkó is lenni, de igyekszem nem megbántani a férjem abban a pár hétben mikor nálunk is nagy a hajtás.
Akkor legyél megértő, és tűrj!
Nem lehet, hogy más áll a bunkóság háttrében, mint a munka? Pl:másik nő?
Ráadásul te terhes vagy,és így kívánja a kiskirály,h pattogj,ahogy ő fütyül?
Megmondanám neki,h ha még az életben látni szeretné a gyerekeket, azonnal összeszedi magát,és legyen egy kódszó vagy vmi,amikor úgy érzi,h nem bírja cérnával,és te elpakolod a gyerekeket (esti séta,valami) egy fél órára. Mert így a saját gyerekei is meg fogják utálni,egy életre megbánthatja őket ze alatt a 2-3 hét alatt is. Vagy azt szeretné,h féljenek tőle a saját gyerekei?
De a 30 perc leteltével vagy emberként kezd viselkedni,vagy lehet egyedölállóként kidobni a kukába a dolgokat,amiket széthagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!