Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti ferjetek milyen? Tenyleg ez az altalanos?
Amúgy igen,jól látod a legtöbb pasi több-kevesebb együtélés utánn ilyen lesz.Legyen kaja,tv/számítógép és slussz.Ha szerencsésebb vagy akkor talán érdekil a szex(veled).
Semmi másra nincs igényük,csakhogy hagyják őket békén.
Nem olvastam el az összes hozzaszolast, de szó szerint ez a helyzet nálunk is. Én nem csak próbáltam külön programot csinálni a gyerekekkel, hanem rendszeresitettem is. Mindig hívom, de alt.-ban nem jön velünk mióta nem "kötelező". Az első egy-két ilyen alkalomnal, még neki állt feljebb, hogy elviszem a gyerekeket pl. állatkertbe,
mikor ő is itthon van... Én meg mondtam neki, hogy örülnék, ha velünk jönne, de én ugyan nem fogom nézni a gyerekemet, ahogy szomorkodik, mert leszarja az apja, amikor hivja játszani. Konkrétan ataludta a szabadnapjait, amit otthon töltöttünk. Elvárta, hogy akkor még 2 kicsivel őrizzük az álmát a 4 fal között... Ez kb 2 éve volt probléma, azóta ezen a téren fejlődött. Mindenesetre kitartás! Én mondjuk szeretem és a mai napig tisztelem, úgyhogy én csiszolgatom, de el nem hagyom, amíg hűséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!