Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ti ferjetek milyen? Tenyleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti ferjetek milyen? Tenyleg ez az altalanos?

Figyelt kérdés
Ferjemmel 6 eve vagyunk hazasok es szerintem ö ugy gondolta h a hazassag is olyan mint egy program, egyszer beallitjuk aztan fut a hatterben zavartalanul. Van ket kisgyerekünk is, hozzajuk is ugyanigy all. Nem elvezi a velük eltöltött idöt, a csaladi programokbol nem tud feltöltödni, utana azt neki ki kell pihennie, nem is nagyon jatszik velk mert az unalmas, meg jatszanak egyedül a sajat szbajukban. Nekem se szokott soha bokolni, nem lep meg semmi aprosaggal nagyon neha megypnk csak el kettesben akkor is inkabb olyan mint ha egy havrral menne. Nem törtenik semmi gyengedseg. Nem jar el itthonrol sehova nem cigizik nem iszik, sose csalna meg de valahogy nekem ez igy meg se jo. Kb naponta 5-6 orat dolgozik de folyton hulla faradt meg aludni meg pihenni akar, mert ejjel meg vagy ejfelig szamitogepezik es/vagy jatszik. Lehet ez ellen tenni valahogy?

2014. nov. 6. 12:25
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
79%
Én hasonló helyzetből léptem 7 év után .Nem jött másik lehetőség , pedig isten látja lelkem , nem zárkóztam be , nem másztam a “potenciális jelöltek “ nyakára és még sem .Szóval a változás annyi , hogy ülök a langyos fosban továbbra is,csak most már az Anyámmal,és se gyerek se kapcsolat 36 évesen .Szóval könnyű a két szék közül a pad alá esni .Nincs olyan , hogy új élet , a régi van aztán ez vagy kicsit szerencsésebb vagy ócskább folytatással .Szegény nagyanyám mondta mindig : Vigyázz a férfiakkal mert csaz AZT akarják ..Hát mama Azt sem :-).Nyilván nem kell mindenáron maradni egy kapcsolatban ha nem működik,de nem csak az a lehetőség van,hogy jön majd az álompasi és minden happy,vagy,hogy az új kapcsolat is majd ellaposodik,hanem az is benne van a pakliban hogy egyedül marad az ember kőkeményen , magányosan és ha nem teremtettél vérbeli szinglinek akkor véged .Szóval jól gondold,meg én már nagyon megbántam :(
2014. nov. 9. 22:46
 42/44 anonim ***** válasza:

Amúgy igen,jól látod a legtöbb pasi több-kevesebb együtélés utánn ilyen lesz.Legyen kaja,tv/számítógép és slussz.Ha szerencsésebb vagy akkor talán érdekil a szex(veled).

Semmi másra nincs igényük,csakhogy hagyják őket békén.

2014. nov. 9. 22:52
 43/44 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el az összes hozzaszolast, de szó szerint ez a helyzet nálunk is. Én nem csak próbáltam külön programot csinálni a gyerekekkel, hanem rendszeresitettem is. Mindig hívom, de alt.-ban nem jön velünk mióta nem "kötelező". Az első egy-két ilyen alkalomnal, még neki állt feljebb, hogy elviszem a gyerekeket pl. állatkertbe,

mikor ő is itthon van... Én meg mondtam neki, hogy örülnék, ha velünk jönne, de én ugyan nem fogom nézni a gyerekemet, ahogy szomorkodik, mert leszarja az apja, amikor hivja játszani. Konkrétan ataludta a szabadnapjait, amit otthon töltöttünk. Elvárta, hogy akkor még 2 kicsivel őrizzük az álmát a 4 fal között... Ez kb 2 éve volt probléma, azóta ezen a téren fejlődött. Mindenesetre kitartás! Én mondjuk szeretem és a mai napig tisztelem, úgyhogy én csiszolgatom, de el nem hagyom, amíg hűséges.

2014. nov. 10. 02:43
 44/44 A kérdező kommentje:
En sem fogom elhagyni. Kicsit megprobalok en is mashogy allni a dolgokhoz, talan ö is. Nekem mar az is feljödes hogy sikerült elernem hogy pl ha kavet csinal kerdezze mar meg h kerek e. Nem nagy dolog de FIGYELMESSEG...ilyesmik...ha mar mas nem fog menni. Meglatjuk mi lesz. Azzal szoktam magam nyugtatni hogy amikor meg olyan pasival voltam aki a "lelki tarsam" meg "tökre megert" es volt szex, meg non stop közös program, meg csak együtt buliztunk, jol kiderült rola hogy non stop csalt. azota is minden nöjet. Egyszerüen mert neki kell mindnekitöl a non stop visszajelzes h ö a vilag közepe....
2014. nov. 11. 07:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!