Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ti ferjetek milyen? Tenyleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti ferjetek milyen? Tenyleg ez az altalanos?

Figyelt kérdés
Ferjemmel 6 eve vagyunk hazasok es szerintem ö ugy gondolta h a hazassag is olyan mint egy program, egyszer beallitjuk aztan fut a hatterben zavartalanul. Van ket kisgyerekünk is, hozzajuk is ugyanigy all. Nem elvezi a velük eltöltött idöt, a csaladi programokbol nem tud feltöltödni, utana azt neki ki kell pihennie, nem is nagyon jatszik velk mert az unalmas, meg jatszanak egyedül a sajat szbajukban. Nekem se szokott soha bokolni, nem lep meg semmi aprosaggal nagyon neha megypnk csak el kettesben akkor is inkabb olyan mint ha egy havrral menne. Nem törtenik semmi gyengedseg. Nem jar el itthonrol sehova nem cigizik nem iszik, sose csalna meg de valahogy nekem ez igy meg se jo. Kb naponta 5-6 orat dolgozik de folyton hulla faradt meg aludni meg pihenni akar, mert ejjel meg vagy ejfelig szamitogepezik es/vagy jatszik. Lehet ez ellen tenni valahogy?

2014. nov. 6. 12:25
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
ahogy irtam en mar mindent megprobaltam...talan. raadasul nekem ezek termeszetesen jönnek, ha csak a boltba megyek is mindig eszembe jut, viszek neki csokit, vagy valami extrat amit tudom hogy szeret, fözök minidg, sütök neki. Vettem mar szexi haloinget is, meg ilyesmik. Mindig irok neki egy egy soros emailt is hogy ne legyek tolakodo de azert tudja h gondolok ra ilyesmik...volt hogy irtam neki szerelmes levelet, vagy gyüjtöttem szerelems idezeteket kis cetlikre, de ezekre meg nem is igazan tudja hogy reagaljon...szerintem zavarba hozom..nem tudom.
2014. nov. 6. 14:18
 22/44 Bence_ ***** válasza:
92%

Nem ilyenek a férjek! Vannak ilyen emberek!

Lakótársal eléstől bennem egy egészséges bomba kezd el ketyegni. Ezért rendbe raktuk a kapcsolatunkat.

Vacak így élni.

Beszélj vele!

2014. nov. 6. 14:20
 23/44 Bence_ ***** válasza:
92%
Még ha zavarba is hoznád akkor is mondja el. Drágám evvel zavarbahozol. Hogy kell ezt kezelni?
2014. nov. 6. 14:21
 24/44 A kérdező kommentje:
ö azt mondta egyszer hogy csak az feltekeny pl akinek nincs eleg önbizalma neki pedig van. Tökeletesen megvan magaval elegedve ami nem is baj, de meg igy is hogy nincs ra szüksege en rengetegszer dicserem. e jol all ez a farmer, tök szexi vagy, tetszik h kicsit hosszabb a hajad stb, es ezeket se direkt mondom hanem emrt ranezek es igy is gondolom. A gyerekek 2 es 3 evesek, sose voltak meg abban a korban amikor tudna velük valamit kezdeni...pedig most mar lehet mindent tenyleg nagyon aranyosak, es nagyon jo alvok is.
2014. nov. 6. 14:21
 25/44 A kérdező kommentje:
ö sajat bevallasa szerint nem ilyen "erzelmes" meg romatikus, meg mittudomen de tenyleg a minimum is hianyzik....sose volt egy Don Huan de az elejen azert nem ilyen volt addig amig el nem vett. most meg kb mintha az anyjaval elne....joideig itthon is minden nap kb magassarkuban szoknyaban harisnyaban belött seroval vartam kis smink, meleg ebed de ugyanaz a reakcio volt mintha szakadt pizsiben lennek....ez azert eleg demotivalo...
2014. nov. 6. 14:24
 26/44 A kérdező kommentje:
annyira nem szeret beszelni semmiröl plane nem az erzeseiröl hogy ha barmi beszelgetes van vagy beszeljük emg dragam inkabb nem szol egy szot sem....semmit...soha nem üvötözik soha az eletben nem lattam meg sirni vagy meghatodni sem...szerintem mas növel is ilyen lenne...szoval lehet h egyszerüen van olyan nö akivel ö is jobban összeillene mert igy neki is midnen nap kudarc, hogy ö ugy erzi hogy megtesz "midnent" (ami nekem akkor is keves) es en megis folyton szomoru meg elegedetlen vagyok..
2014. nov. 6. 14:26
 27/44 Bence_ ***** válasza:
70%

Értem, hogy nem akar az érzéseiről beszélni. Férfi! Majd egyedül megoldja!

De ez egy párkapcsolat ahol a másik személy egy NŐ. Akinek fontos, hogy érezze a férfit.

Olvasd el a férfiak a Marsról a nők a Vénuszról című könyvet. Aztán kérdezd meg őt, hogy szeret e, fontos vagy e? Ha ezekre igen a válasz akkor :) és nyomd a kezébe a könyvet.

2014. nov. 6. 14:41
 28/44 Bence_ ***** válasza:
60%
2014. nov. 6. 14:47
 29/44 anonim ***** válasza:
97%

Nos, én egy egészen más szemszögből szólnék hozzá a dologhoz: a gyerekek szemszögéből.

Apukám hasonló, mint akit leírtál a férjedként. Anyukám már régen beletörődött a dologba, szóval erre vonatkozóan nem tudok tanácsot adni, hogy mit láttam én a szüleim példáján, ami működhetne esetleg nálatok is.

De azt elmondhatom, hogy ha ilyen marad, akkor hiába, hogy ott van fizikailag, a gyerekeidnek nem lesz apja. Nekem nem volt. Volt egy ember a házban, aki ott ül a sarokban, és dolgozik (programozóként, nem napi 5-6, inkább napi 10-12 órákat), és akitől engedélyt kell kérni, ha menni akarok valahova. Gyakorlatilag egy idegen még most is. 22 vagyok különben, a testvérem 26. Vele kicsit jobban kijön, mert ő is informatikus, na de én... Főleg, hogy nehezebb jellem is vagyok, beismerem.

Amikor olyan korú voltam, mint a te gyerekeid, halványan emlékszem rá, hogy anyukám amíg dolgozott, addig apukám párszor megfürdetett, néha (amikor már elég idősek voltunk) társasjátékoztunk, satöbbi, de az is ritka volt, és az is az én elektra-időszakomban, hogy mást ne mondjak. Azaz, amikor 3-5 éves voltam. De akkor anyukám elvesztette a munkáját, és a későbbi elbeszélései alapján, apukám ennek örült, mert bár szeretett volna gyerekeket (vagy legalábbis, nem tudok róla, hogy nem akart volna minket), velünk foglalkozni neki nem volt olyan magától értetődő.

Nem egy társasági ember, nem jár el szórakozni, gyakorlatilag barátai sincsenek. Néha a kertésszel kiül sörözni nyáron a teraszra. Nem is látszik rajta, hogy igényelné, sőt. Ha 3 telefon érkezik otthonra, már ideges, hogy őt ne zaklassák, nem akar beszélgetni senkivel.

Velem sosem tudott beszélgetni. Főleg, miután beütött a pubertás. Lány vagyok, makacs, önfejű, kísérletező és kicsit lázadó kedvű. A testvérem, aki fiú, ő olyan fajta, akit ha beteszel a szekrénybe, addig ott marad, amíg ki nem veszed. Vele jobb volt a viszonya mindig is. Engem viszont sose tudott hova helyezni. Nem azok a dolgok iránt érdeklődtem, amihez ő értett, amik őt érdekelték, és nem is olyan egyetemre mentem, aminek egyáltalán felfogja az értelmét, a lényegét. Fogalma sincs róla, ki vagyok valójában, akármilyen tisztességes és erkölcsös lehetek, ő a drogos útszélit látja bennem. Nem bízik bennem és nem ismeri az igazi gondolataimat.

Mostanság kezdünk egyáltalán másról is beszélni mint az iskoláról és a jegyeimről, ez is egy komoly veszekedés után jött.

Mindezt csak azért mondom, hogy ha nem teszel valamit, nem figyelmezteted, akkor a gyerekeid nem fogják ismerni az apjukat és fordítva. Ha egyikük is egy kicsit élénkebb személyiség, akkor egész életében félni fog az apjától és folyamatosan konfliktusok lesznek köztük. Anyukámnak nagyon rossz, hogy amellett, hogy az ember, aki már majdnem 30 éve a férje, semmibe veszi, de közben még a gyerekeit se tudja hova tenni. Nagyon intelligens ember, ért sok mindenhez, átlátja az életet, de közben a szociális képességei... Nagyon negatívak.

Figyelmeztesd a férjed erre. A gyerekeid fogják bánni.

Sajnálom, hogy nem tudok segíteni.

2014. nov. 6. 16:08
 30/44 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is ugyanolyna az apám, mint az utolsónak, azzal a különbséggel, hogy én kiköpött mása vagyok, csak nem hím, hanem női nemi szerveim vannak. De az antiszoialiás, alacsony eq és végtelen szigor, hidegség engem is jellemez.

Mi ilyen típusok vagyunk, valószínűleg férjed is ilyen. Valószínűleg míg ketten voltatok, addig más votl, mert veled kettesben el tudott lenni, "szeretgetni" téged. Szerintem a gyerekek miatt fásult be ennyire. Mondom, én megértem, képtelen vagyok gyerekekkel játszani, unom őket, abszolút nem nekem való. Ő is valszeg így van vele.

És addig míg te voltál csak neki, azzal úgymond meg tudott birkózni, de ha tényéeg olyna ember, mint amit én kiolvastama soraidból, akkor neki 4 ember már tömeg. Egyszeráen nem tudja és nem si akarja kezelni. Ezt el kell fogadnod, vagy nem. A te dolgod.

2014. nov. 6. 17:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!