Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti ferjetek milyen? Tenyleg ez az altalanos?
"ö ugy gondolta h a hazassag is olyan mint egy program, egyszer beallitjuk aztan fut a hatterben zavartalanul"
Akkor te, mint feleség dobj egy runtime errort. A férjed meg hadd debuggoljon...
szerintem tegyél próbát, hogy tényleg nélküle csinálsz magadnak is programokat,és a gyerekeknek is a férjed nélkül!
Aztán meglátod változik-e valami,érdeklődik-e,hiányzol-e majd neki...
13:13
Akkor bele választottunk, akik jó embereknek számitanak,de ugyanakkor a fejünkre tojnak!
Ezeket amiket elvársz töle régebben megadta neked? Más volt régen?
Mert, hogy kutyából nem lesz szalonna, vagy is azt várj el töle amit megkaptál régen töle csak most már nem.
Akkor van remény, hogy vissza nyeri a régi énjét, de ha elötte sem volt olyan amit most elvársz nincsen remény.
Másik. Amit elvársz töle azt neked is meg kell adnod.
Vagy is te mondtad már neki, hogy na férjecském ma megyünk moziba, ha nem jössz elmegyek egyedül, de szivesen venném ha velem jönnél. Vagy hétvégén átjönnek a barátok, ha fáradt vagy és nem vagy rájuk kiváncsi felmehetsz, de most jönnek és késsz.
Vagy este mikor a gyerekek alszanak mentél már oda egyszál bugyiba és ültél az ülébe, hogy nézd csak itt vagyok....?
Megszoktad lepni apróságokkal? Pl megjössza abevásárlásból és a kedvenc pudingjával térsz haza, amit meg is mutatsz neki? Szoktad mondani neki, hogy de jól nézel ki? Milyen szuperül felszerelted a csillárt, milyen szuper, hogy kicserélted a villanykörtét...?
Pl férjem egy félnapot kinlódott az új szekrény össze szerelésével. Apámnak 1 óra alatt sikerült volna, de ezt nem említettem neki. Mikor késsz lett, és pakoltam bele, csak dicsértem, hogy milyen stabil, pontosak az ajtók.... Rettenetesen ürölt neki, megkapta az elismerést is. Tudom, hogy nekem is jól esik ha fözök valamit, vagy varrok valamit akkor megdicsérjenek érte, így neki is megadom azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!