Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ti ferjetek milyen? Tenyleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti ferjetek milyen? Tenyleg ez az altalanos?

Figyelt kérdés
Ferjemmel 6 eve vagyunk hazasok es szerintem ö ugy gondolta h a hazassag is olyan mint egy program, egyszer beallitjuk aztan fut a hatterben zavartalanul. Van ket kisgyerekünk is, hozzajuk is ugyanigy all. Nem elvezi a velük eltöltött idöt, a csaladi programokbol nem tud feltöltödni, utana azt neki ki kell pihennie, nem is nagyon jatszik velk mert az unalmas, meg jatszanak egyedül a sajat szbajukban. Nekem se szokott soha bokolni, nem lep meg semmi aprosaggal nagyon neha megypnk csak el kettesben akkor is inkabb olyan mint ha egy havrral menne. Nem törtenik semmi gyengedseg. Nem jar el itthonrol sehova nem cigizik nem iszik, sose csalna meg de valahogy nekem ez igy meg se jo. Kb naponta 5-6 orat dolgozik de folyton hulla faradt meg aludni meg pihenni akar, mert ejjel meg vagy ejfelig szamitogepezik es/vagy jatszik. Lehet ez ellen tenni valahogy?

2014. nov. 6. 12:25
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
neki az maga lenne a megvaltas :D szülinapjara csinaltam tortat, kicsiptem magam meg vetem bort, es kerdeztem h nem megypnk e valahova vagy nem csinalunk e valamit, erre azt reagalta h nem igaz h a szülinapjan se lehet bekenhagyni, emrt ö csak pihenni szeretne....
2014. nov. 6. 12:56
 12/44 anonim ***** válasza:
97%

"ö ugy gondolta h a hazassag is olyan mint egy program, egyszer beallitjuk aztan fut a hatterben zavartalanul"

Akkor te, mint feleség dobj egy runtime errort. A férjed meg hadd debuggoljon...

2014. nov. 6. 12:58
 13/44 A kérdező kommentje:
gondoltam mar arra is h lehet h el kene valni bekessegben, de ze eleg keves indok. Mert amugy tenyleg nem rossz ember, segit, meg a többi is amit irtam... de egy egesz eleten at ezt nem tudom hogy el tudom e viselni. ezt a tarsas maganyt.
2014. nov. 6. 13:03
 14/44 anonim ***** válasza:
78%
amit legutóbb írtál(társas magány+ki kell pihenje magát, miután foglalkozott a gyerekekkel) szerintem épp elég indok, hogy elváljatok.
2014. nov. 6. 13:07
 15/44 anonim ***** válasza:
97%
Az én férjem is ilyen de lehet,hogy még rosszabb is.En is társas magányban élek(amit õ sohasem fog megérteni), most is alszik,pedig csak ilyenkor lehetne menni valahova a munkája miatt!Magyar a férjed?
2014. nov. 6. 13:11
 16/44 A kérdező kommentje:
igen. az enyem is epp alsik pedig ilyenkor lehetnenk kettesben....miutan a gyerekek este 7 töl reggel negyed 8 ig aludtak....en is minidg ezt mondom h lehetne rosszabb is...de nem tudom, szeretnek tenni valamit hogy jobb legyen de ugy erzem mar tenyleg mindent megprobaltam es en se fogok megvaltozni abban hogy igenyem van egy tarsra....
2014. nov. 6. 13:13
 17/44 anonim ***** válasza:
94%

szerintem tegyél próbát, hogy tényleg nélküle csinálsz magadnak is programokat,és a gyerekeknek is a férjed nélkül!

Aztán meglátod változik-e valami,érdeklődik-e,hiányzol-e majd neki...

2014. nov. 6. 13:28
 18/44 anonim ***** válasza:
94%

13:13

Akkor bele választottunk, akik jó embereknek számitanak,de ugyanakkor a fejünkre tojnak!

2014. nov. 6. 13:29
 19/44 anonim ***** válasza:
74%

Ezeket amiket elvársz töle régebben megadta neked? Más volt régen?

Mert, hogy kutyából nem lesz szalonna, vagy is azt várj el töle amit megkaptál régen töle csak most már nem.

Akkor van remény, hogy vissza nyeri a régi énjét, de ha elötte sem volt olyan amit most elvársz nincsen remény.

Másik. Amit elvársz töle azt neked is meg kell adnod.

Vagy is te mondtad már neki, hogy na férjecském ma megyünk moziba, ha nem jössz elmegyek egyedül, de szivesen venném ha velem jönnél. Vagy hétvégén átjönnek a barátok, ha fáradt vagy és nem vagy rájuk kiváncsi felmehetsz, de most jönnek és késsz.

Vagy este mikor a gyerekek alszanak mentél már oda egyszál bugyiba és ültél az ülébe, hogy nézd csak itt vagyok....?

Megszoktad lepni apróságokkal? Pl megjössza abevásárlásból és a kedvenc pudingjával térsz haza, amit meg is mutatsz neki? Szoktad mondani neki, hogy de jól nézel ki? Milyen szuperül felszerelted a csillárt, milyen szuper, hogy kicserélted a villanykörtét...?

Pl férjem egy félnapot kinlódott az új szekrény össze szerelésével. Apámnak 1 óra alatt sikerült volna, de ezt nem említettem neki. Mikor késsz lett, és pakoltam bele, csak dicsértem, hogy milyen stabil, pontosak az ajtók.... Rettenetesen ürölt neki, megkapta az elismerést is. Tudom, hogy nekem is jól esik ha fözök valamit, vagy varrok valamit akkor megdicsérjenek érte, így neki is megadom azt.

2014. nov. 6. 13:32
 20/44 anonim ***** válasza:
59%
Mennyi idősek a gyerekek? Lehet pont abban a korban vannak, hogy nem tud velük még mit kezdeni.
2014. nov. 6. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!