Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjemre ráhajtott egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemre ráhajtott egy csaj. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Az én férjem mindenkivel rendes..még azokkal is akik nem érdemlik meg. Mindenkiről mindig a jót feltételezi. A minap ráírt egy csaj a facebookon és ő tiszteletből visszaköszönt. Persze nem szólt róla...a csaj felajánlotta hogy ha már lapos a szex akkor szivesen segít.Pfff (tudjuk egymás jelszavát nem is tudom miért léptem be....de már nagyon bánom...azóta se éjjelem se nappalom.)

Bele kellene avatkozzak míg baj nem lesz....még nem szóltam neki. mit tegyek?

2014. okt. 22. 14:02
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
92%

"Ilyen nincs, akivel nem vagy bizalmas, jó viszonyban, és csak tiszteletből visszaköszönsz, annak nem beszélsz személyes, bensőséges dolgokról, szexről!!! Ez ezer százalék. Hidd el, közöttük már több van, mint egy beszélgetés."

Igazából egy mókuskerékben élő, nem 100%-ban boldog ember, akinek esetleg nincs szociális élete sem, az hajlamos az első szembejövő érdeklődést tanúsító embernek kiönteni a szívét.

2014. okt. 22. 22:27
 52/52 anonim ***** válasza:
90%

49-es vagyok megint

Nekem is van olyan ismerősöm, akit ugyan visszajelöltem, mert "ismerem" de nem láttam 15 éve. Na ebben az esetben mondhatom,ha ilyen rámír, tiszteletből visszaköszönök neki...de mondhat itt bárki bármit, nem lesz az első beszélgetés témája az, hogy ha lapos a szex, akkor segít. Ha erről beszélnek, arról a férjed igencsak tehet. Homokba dughatod a fejed kedves kérdező, de itt nem a csaj a hibás. Ha nem akart volna beszélgetni vele, nem beszélget. Egy ilyen embert, aki egy idegen nőnek így kibeszél, többet nem tudnék szeretni.

Na az mondjuk más téma, hogy lehet megvan az oka, hogy nyitott másra. Te magad mondod, hogy b&sztatod állandóan. Elmartad magad mellől, ennyi!

2014. okt. 23. 05:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!