Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráhajtott egy csaj a barátomra. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
A barátom elég gyakran eszik plázában, mert ott van a sulija mellett, és ott szokott ebédelni. Viszont ahol kiadják a kaját neki, van egy csaj, aki nem csúnya, és múltkor ott voltam a barátommal, és a csaj eléggé flörtölt vele - a barátom haverja is mondta aki szintén ott volt velünk. Megkérdeztem a barátomat hogy gyakran van-e ez a csaj ott, és azt mondta h elég gyakran ő adja ki a kaját neki. A barátom szeret engem, de azért elég szar belegondolni h majdnem minden nap így flörtölget vele az a csaj. Mit kéne tennem?
17/L
2010. máj. 4. 20:07
1/11 anonim válasza:
Vigyázz rá!A plázás kaják egészségtelenek.
2/11 anonim válasza:
Semmit. Ez csak flört. Gondolom néha neked is legyezgetik vele a hiúságod a fiúk.
3/11 anonim válasza:
Huha. Hát ez engem (is) nagyon bántana....
Mennék vele a plázába és direkt a csaj előtt csókolgatnám, becézgetném, hogy lássa milyen boldogok vagyunk:)
4/11 anonim válasza:
utolsó hozzászólónak: helyesbitenék.. én megbeszélném a pasimmal,hogy ő ölelgessen és puszilgasson ;)
5/11 anonim válasza:
ha előtted így flörtölt vele..mit csinálhat,mikor nem vagy ott?
6/11 anonim válasza:
tudd meg hol lakik, egyik este amikor megy haza akk egy kis klorofolmos kendővel altasd el, rakd be egy kocsiba, vidd el az isten háta mögé egy mezőre, egyesével vágd le az ujjait valami rozsdás késsel(ez alatt mehet valami kis metallica), utána egy szögesdrótot dugj fel a puncijába majd húzogasd kicsit ki-be, ezek után ásd el a csajt úgy hogy csak a feje legyen ki a földből és öntsd le benzinnel a fejét majd gyújtsd meg és mint aki jól végezte dolgát menj haza és feküdj le aludni... ez elég hatásos szerintem
7/11 A kérdező kommentje:
22:30! épp ez a bajom...
2010. máj. 5. 07:31
8/11 anonim válasza:
22:37 - bazz ezen 5 percig szakadtam, nagyon h*lye vagy :DD
9/11 A kérdező kommentje:
én nem tudom mi vicces benne... vhogy mégcsak el sem mosolyodtam
2010. máj. 5. 09:32
10/11 anonim válasza:
kérd meg a pasid,hogy kerülje el,nejárjon oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!