Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titkolja a férjem, hogy telefont vett? Én reagálom túl?
Szerintem az nem állja meg a helyét, hogy egy összetört telefon helyett vette, mert akkor azt bevallaná, másrészt meg inkább pénzt adna szerintem, jobb, ha a telefon a tulajdonos nevén van. Ugyanígy a szerető is szerintem a saját nevére kapna telefont. 45ezres tételt nem szokás eltitkolni, és rejtegetni a telefont, ha nincs rá az embernek különösebb oka.
A legvalószínűbb tényleg az, hogy arról hívogatja a szeretőjét/szeretőit. Persze kétségbeesett, hogy bele fogsz nézni, ha a kezedbe adja, úgyhogy azt hazudta, elhagyta. De ne haragudj, ez mennyire hihető szöveg már..?
Mi mindig megbeszéljük a párommal ha nagyobb dolgokat veszünk, már csak azért is mert közös kasszán vagyunk és így a drágább dolgokat mindig bekalkuláljuk hogy mikor fér bele a költségvetésbe.
Egyetlenegyszer ment el a párom telefont venni a tudtom nélkül, bőgtem is utána rendesen amikor átadta nekem ajándékként :) Nagy meglepi volt mert eltudta titkolni az utolsó percig és ha tudtam volna akkor lebeszéltem volna róla mert nagyon drága cucc volt :)
Ha a párod nem neked vette a telót msglepiként akkor valamit nagyon sumákol. Mi az hogy már elhagyta? Ki venné be ezt a hülye szöveget? :) Szóval ha nem a tiéd lesz akkor kezdj el aggódni hogy mi ez a nagy titkolózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!