Mit csináltok, ha a párotok hazudozik, kikapcsolja a telefont?
2 gyermekünk van,rég óta együtt vagyunk.
2 hete másik városba költöztünk, a gond 1 hete van. Eltűnik itthonról, meló után nem jön haza, 6 helyett 11-re kerül elő, hazudik arról,hogy hol volt, kikapcsolja a telót.
2 éve volt egy félrelépése, de mivel az ágyig nem jutottak el, csak csók volt, a kicsik miatt megbocsájtottam. Viszont most nem tudom merre jár, kivel.
Ti mit tennétek ebben az esetben?
Valahogy meg kellene beszélnetek a dolgot, hisz hosszú távon nem fogod bírni a hazudozásokat. Eddig is szép volt tőled, hogy a gyerkőcök miatt mellette maradtál és hittél abban, hogy megváltozik.
Én a te helyedben, ha a szép szó nem segítene a barátait, munkatársait kérdezném körbe, legrosszabb esetben telefonba bele néznék, ha nem figyel, de ez nem szép dolog, tudom. Remélem megoldódnak a dolgaitok!
Vállalkozó,így nem igen tudják az alkalmazottai, merre van.
Azon már gondolkoztam, hogy a régi törzshelyeit felkeresem, bár nem biztos, hogy sikerrel járnék.
De ez a válaszút nem rossz ötlet.
Köszönöm a segítségeteket!
Két gyerekkel te nemigen fogsz nyomozgatni, nem is kell: ezek elég egyértelmű jelek.
(azt honnan tudod, hogy a megbocsájtott esetben meddig jutottak el? - de ez is mindegy.)
Ezek a dolgok nem férnek bele egy párkapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!