Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Anyám hazudozik...

Mit tegyek? Anyám hazudozik és tudja hogy tudom!

Figyelt kérdés

kicsit hosszú lesz.

anyám lakásában lakunk én a párom meg a bátyám!

fizetjük a rezsit de a bátyám nem add bele.ezért volt is balhé természetesen én vagyok a szemét láda, 2évig a bátyám egyedül élt a lakásban és mikor idejöttünk, jöttek a levelek a tartozásról ( minden rezsivel el van maradva)

állítólag anyámnak minden hónapba add pénzt az elmaradásra ő meg feladja mert az ő nevén van minden, van a lakáson jelzálog is amivel szintén elvolt maradva.egyik nap jött anyám hogy amit adtam neki baktól levelet az állt benne hogy kap egy uj lehetőséget egy uj szerződéssel,és megbeszéltük,hogy 3felé megy a lakástörlesztő! mi ebbe bele is mentünk havi 25-öt adunk anyunak.de ebbe a hónapba nem adott a bátyám reszi pénzt igy az még vár,anyám meg védi őt hogy szegényke nem győzi,fizetni az elmaradást én meg erre azt mondtam hogy miért kellet 2éven keresztül nem fizetni!!

mikor kérdeztem hogy mennyi pénzt adott neki a plafont nézte és egy jó fél perc után mondta hogy ( hát 65öt adtam fel eddig) -.-"

nah itt már tudtam hogy ők ketten sz.tem valami sumákolnak a páromnak is feltünt.

már arra is gondoltam,hogy nincs is semmilyen havi törlesztő csak leakarnak huzni minket hogy az elmaradást kiegyenlítsék.és hozzáteszem hogy a bátyám régebben kilökte anyámat a saját lakásából és engem se engedett vissza sokáig.a párom nyugtat hogy ne én idegeskedjek ezen.mindennap azon jár az agyam kivéve hétvégén hogy mikor jön a behajtó.mondtam a páromnak hogy valamit jól csinál a tesóm hogy kilökte nauyt régen és nem fizet mégis nem ő a rossz.erre azt mondta hogy ő a kedvenc,sajna egyenlőre nem tudunk elköltözni de amikor csak lehet pályázunk lakást. kicsit már kezd elegem lenni ebből a családból. nem is akarom anyámat látni,amikor pénzről van szó én vagyok a szemét.

2012. szept. 22. 15:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a helytelen írásért de kicsit felhúztam magam.
2012. szept. 22. 15:53
 2/7 nevem-senki ***** válasza:
Hm, szerintem örüljetek, h havi 25ezer forintból meg van oldva a lakhatàsotok. Semmi közötök hozzá, h mit, mennyit, és kinek fizet édesanyád. Az legyen az ő gondja, ha elveszti a lakását a tartozások miatt.
2012. szept. 22. 16:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy le leszek oltva,mindegy nem is kellet volna feltettem a kérdést!
2012. szept. 22. 16:08
 4/7 nevem-senki ***** válasza:
100%

Miért, mit vártál? Igen, az anyàd egy elvetemült, gonosz nőszemély, mert a testvéreddel kijàtszanak a hátad mögött. Az a legkevesebb, h nem kér pénzt az ottlakásért, fizesse csak ő a lakás/lakhatás költségeit egyedül. Sőt, a legjobb az lenne, ha még ő fizetne nektek.

Tényleg, ha annyira rossz édesanyáddal, akkor miért nem költöztök albérletbe? Legalább nem tudnak "lehúzni" benneteket.

2012. szept. 22. 16:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért kicsit túlláthatnátok az anyagiakon és elővehetnétek az emberség dolgot is, már ha akad olyan.

Az egyik gyerekemnek adok, meg hazudok neki és a másikkal szövetkezem ellene? Mert gyakorlatilag ez történik.

Aki szerint ehhez semmi köze a kérdezőnek, az képes lenne ezt tenni a gyerekeivel? Vagy mit szólna, ha ilyen szintű anyagi kivételezés áldozatává válna?

A mi családunkban is volt hasonló példa, az egyik gyerek állandóan tolva volt pénzzel, az aktuális barátnő is mindent megkapott a szülőktől, a másik gyerek meg használt ruhában járt. A kedvencnek később a gyerekeit is eltartották és amikor már ők maguk kerültek anyagi veszélybe, akkor rohantak ahhoz a gyerekhez, akire magasról szartak.

Csak gratulálni tudok ehhez a mentalitáshoz.

Ha a szeretet egyenlő, akkor ez sehol ne mutatkozzon másképp.

2012. szept. 22. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak ilyen csalàdtagok.szerintem ahogy tudtok költözzetek.ismerős dolog másodiknak lenni(pedig első szűlött vagyok),de nem ilyen durva a helyzet.vagyis màr nem is tesz külőmséget,hál isten rá jött a hibáira.én a helyedben papirokat kérnék tőlle hogy igazolja azt a lehetőséget.

A leszolò kommentnek meg üzenem,hogy én ezt a kislányommal soha nem tudnám megtenni;amit a kérdező anya csinál.a gyerekem az a gyerekem;akiért az életemet adnám.

2012. szept. 22. 17:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy papirt kérek a lakáshitelről,de ismét szemét leszek.

amugy nem a 25-tel van a bajom mi azt odaadjuk,hanem azzal hogy a bátyám nem fizet rezsit ( mi tartjuk el)

nem tudunk költözni egy darabig mert nem állunk ugy anyagilag. nem dolgozok mert kismama vagyok

2012. szept. 22. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!