Miért szeretné ezt anyám?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok 5 éves korom ota mamámnál élek ő nevelt fel. Apám elköltözött valahova 4 éves koromba egy évre rá anyám is és mamámnál hagyott. Azota ő nevelt engem. Anyám azota nem kereset még csak fel se hivott és most 11 ével késöbb pedig azt akarja hogy egyszer egy hétvégét náluk legyek. (azota születet egy fia aki most 7 éves és az uj párjával az ország másik felén élnek.) De én nem szeretnék elmeni hozájuk de nem is akarom megbántani. Én se ismerem őket ők se engem. És már hetente hiv hogy mikor megyek de nem akarom megbántani de elmeni se szeretnék. Meg miért akarja hogy elmenjek hozá igy hirtelen több mint 5 éve nemlátott még csak nem is beszéltünk. Lehet hogy nem is lenék neki szimpatikus vagy más milyennek gondolt vagy csak lábalatt lenék náluk vagy nem nemtudom. Ti mit tenétek a helyembe?2012. szept. 18. 16:22
1/15 anonim válasza:
Messziről ejtsd le, a féltesó mellé kellenél házőrzőnek!
2/15 anonim válasza:
Én 5 éves koromtól 18 éves koromig nem láttam az apukám, nem is ismertem, nem is emlékeztem rá. 18 évesen megtaláltam, mindig is vágytam rá, hogy megismerjem, és most élni sem tudnák nélküli annyira jó ember. gyerekként nehéz meglátni a dolgokat és érteni, hogy az a régmúltban miért is volt úgy ahogy. Miért nem szeretnéd megismerni? Egy próbát mindenképp megér, maximum leszűröd, hogy milyen ember lehet és hogy akarod e a továbbiakban tartania kapcsolatot vagy sem, plusz van egy féltestvéred, én biztos, hogy szeretném őt is megismerni. Vesztenivalód nincs, legalábbis szerintem, próbálj ne arra koncentrálni, hogy eddig miért nem volt ott melletted, hanem arra figyelj, hogy most ott akar. Az emberek változnak, megjön az eszük, komolyodnak. Ezek olyan dolgok amik nem korral járnak, hanem élettapasztalattal, van aki 40 évesen se komoly és van aki már 22 évesen többet átélt, mint amit el tudunk képzelni.
3/15 anonim válasza:
Szerintem egy hétvégére nyugodtan elmehetnél. Lehet, hogy nem fogod magad jól érezni, akkor nem mész többet. Viszont lehet, hogy anyukád jó ember és semmi hátsó szándéka nincs csak szeretné megismerni a lányát. És gondolj bele, megismerhetnéd anyukádat és a testvéred. Szerintem egy próbát minden megér. 32N
4/15 anonim válasza:
Esetleg ajánld fel, hogy találkozzatok egy napra egy semleges helyen valahol félúton. Ezt indokolhatod a távolságggal, vagy hogy nem mersz egyedül utazni stb... Elsőre talán a féltesó nélkül lenne érdemes találkozni, hiszen nyilván olyan témákra is terelődhet a szó, pl. miért nem kerestél stb... ami nem egy 7 éves gyerek fülének való. Azt se erőltetném, hogy anyukád új párja ott legyen, mert neked először anyukáddal kéne egymásra találnotok. Aztán az új tesó elfogadása is könnyebb lesz, mert ha akarod, ha nem úgyis ott fog motoszkálni benned, h ő miben jobb, h őt nem hagyta el:( Bárhogy is döntesz sok sikert és boldog jövőt kívánok!
5/15 intrepid válasza:
Közeleg az idő, hogy kereseted lesz, addigra meg akarja szerettetni magát. Azután majd segítheted anyagilag.
6/15 anonim válasza:
Jó sok ember éli ki itt magát akinek jó szar volt a gyerekkora...ezért nem hiteles az oldal, csak a saját maguk életét veszik alapul, nem tudnak kívülállóként tanácsot adni...
7/15 A kérdező kommentje:
emberek egy dolgot tisztáznék én FIU vagyok!:)
Szerintem amit halotam rola kedves nő az anyám és akik ismerték azok szerint is. Nemhiszem hogy rámtartozna mért hagyott ott nem mondom hogy nem esett roszul mert elég roszul esett de biztos megvolt az oka szerintem azért volt mert nem tervezet gyerek voltam meg ö is elég fiatal 20 éves volt. Azért egy huszon x éves nönek nem a kegföb vágya egy gyerekel törödni. Tehát én nem azért nem akarok vele találkozni mert haragszom rá mert nem haragszom. Csak lehet nem ere számitott hogy olyan vagyok amien. Vagy ha megismerne akor nem kedvelne. Meg igy hirtelen nem tudtam mire vélni a dolgot.
2012. szept. 18. 16:48
8/15 anonim válasza:
Én megkérném, hogy máshol találkozzunk, és egy hétvégénél mindenképp rövidebb időre. Olyan helyen, ahonnan gond nélkül haza tudsz menni a mamádhoz, ha gond van vagy nem érzed jól magad. Tehát mondjuk egy délutáni beszélgetés egy teázóban/kávézóban, vagy hasonló. Ha már ez többször megtörtént, és működött, jöhet a hétvége. Persze csak ha akkor már te is szeretnéd. :)
9/15 anonim válasza:
Én megkérném, hogy előbb látogasson meg egyszer, és majd megbeszéljük a többit...
10/15 anonim válasza:
Persze, most már jó lennél nekik segítségnek, vigyázni a tesóra, stb. Míg gyerek voltál, míg nem lehetett különösebben hasznodat venni, addig neveljen csak nagyanyád. Szerintem ne foglalkozz velük, maradj a nagyidnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!