Miért szeretné ezt anyám?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok 5 éves korom ota mamámnál élek ő nevelt fel. Apám elköltözött valahova 4 éves koromba egy évre rá anyám is és mamámnál hagyott. Azota ő nevelt engem. Anyám azota nem kereset még csak fel se hivott és most 11 ével késöbb pedig azt akarja hogy egyszer egy hétvégét náluk legyek. (azota születet egy fia aki most 7 éves és az uj párjával az ország másik felén élnek.) De én nem szeretnék elmeni hozájuk de nem is akarom megbántani. Én se ismerem őket ők se engem. És már hetente hiv hogy mikor megyek de nem akarom megbántani de elmeni se szeretnék. Meg miért akarja hogy elmenjek hozá igy hirtelen több mint 5 éve nemlátott még csak nem is beszéltünk. Lehet hogy nem is lenék neki szimpatikus vagy más milyennek gondolt vagy csak lábalatt lenék náluk vagy nem nemtudom. Ti mit tenétek a helyembe?2012. szept. 18. 16:22
11/15 anonim válasza:
Kedves nő, ja, aki fel sem neveli a saját gyermekét. 20 évesen már igenis megtehette volna, nem mentség neki, hogy élni akarta az életét. Az ő felelőtlensége miatt lett terhes, ő döntött úgy, hogy megszül, akkor vállalnia kellett volna a neveléseddel járó felelősséget.
Most, hogy már minden oké, van pasija, közös gyerek, elég jól jönnél nekik, lassan dolgozol, kereshetsz pénzt, meg besegíthetsz a gyerek körül.
12/15 A kérdező kommentje:
Hát mostmár tényleg nemtudom mit csináljak. Komoly érvek voltak mindkét lehetöségre.
Bár egy 5 éves gyerekben mit lehetett volna szeretni még igy 16 évesen se nagyon van mit. Esetleg pár év mulva ha már dolgozok.
Másfelöl talán csak meg akar ismerni de ilyen hirtelen?
Hát én nemtudom majd ha legközelebb felhiv rákérdek.
2012. szept. 18. 17:33
13/15 anonim válasza:
Figyelj kérdező. Egy próbát megér. Aztán ha nem tetszik, soha többet.
14/15 anonim válasza:
Nem tudom amúgy mit vársz, az itt levők 80%-a megkeseredett negatív roncs ember akik vigyorognak mert azt hiszik ha benyomják a piros kezet az hú de mekkora nagy dolog. Elhiszed nekik hogy azt írják az anyád egy önző senki(valószínű az övék is az volt...) és ezt be is veszed, mert rágódsz rajta ahelyett hogy éretten viselkednél elmennél hozzá és meglátnád mi a helyzet.
15/15 anonim válasza:
Esetleg megtaníthatna helyesen írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!