Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Anyám jogosan nem szeretné...

Anyám jogosan nem szeretné hogy ilyen hajam legyen?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogyha olyat szeretnék akkor nem fogja megakadályozni csak ő nem díjazza mert szerinte ez olyan mint egy felkiáltójel és belém fognak kötni

itt a haj:(punkos) [link]

2011. júl. 13. 00:18
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
a 15/f az lemaradt
2011. júl. 13. 00:19
 2/22 anonim válasza:
0%

igen jogosan.. 14/L

2 ok. az első ami nyílván a koromnak a legjobb..: szülők.. védik a gyerekeiket..

második.. igen beléd fognak kötni mert vannak akik..tudod.."fúúúj rocker, emooos.." és a többi és a többi.. de én úgy vagyok vele, hogy kit érdekel??!!... ne figyelj rájuk.. de ha nem akarod hogy beléd kössenek hallgass a szülőkre.. legtöbbször igazuk van..:))

2011. júl. 13. 00:36
 3/22 anonim ***** válasza:

hát ő a szülőd.. végül is beleszólhat.

és őőő akkor minden reggel belőnéd a hajad? elég sok macera én csak azért nem ajánlom. meg sztem tök felesleges. ilyet a punkok is csak koncikra hordanak, neem?

2011. júl. 13. 00:45
 4/22 anonim ***** válasza:

Épp egyik nap láttam egy ilyen hajú fiút,hát nagyon jót nevettem,mégha ez lenne de rövidebbe,de így hosszan iszonyat gáz.Csináltass valami extravagánsat,de kevésbé kirivót szerintem.

[link]

[link]

[link] (---ezen az oldalon van sok,nézegezsd és válassz szerintem valami kevésbé pánkosat.

2011. júl. 13. 01:00
 5/22 A kérdező kommentje:
Ne haragudj ezek a "modern" hajak borzalmasan rosszak!
2011. júl. 13. 01:01
 6/22 anonim ***** válasza:
Ui.Szerintem találj olyan frizurát ami neked tetszik,de nem annyira kirivó,de mégis egyedi vagy stilusos.Így anyának is megfelelsz(amúgy nem akar rosszat hidd el)és te is jól jársz.Annyi jó haj van,biztos találsz hasonlót,jobbat.
2011. júl. 13. 01:02
 7/22 anonim ***** válasza:

Igaza van abban is, hogy beléd fognak kötni, meg abban is, hogy nem fogja megakadályozni.

A te döntésed.

Viszont ha engem kérdezel, akkor csak úgy csináltasd meg, ha tudod, mit vállalsz vele. :D

Egyébként egy fokkal egyszerűbb, kevésbé macerás és öt tonna zselé nélkül, esetleg némi hajlakkal megvalósítható:

[link] (Ja, mondjuk szív nélkül ;D.)

[link] (Vagy ilyen, bár ezen lehet, hogy elöl van zselé. :D)

2011. júl. 13. 01:30
 8/22 A kérdező kommentje:
Utolsó:Na a második már kinéz valahogy elég jó :)
2011. júl. 13. 01:48
 9/22 anonim válasza:
ha a fodrasz utan egybol Hollandiaba, Angliaba koltozol, akkor nyugodtan, de ha Magyarorszagon maradsz, akkor ne, mert miutan kilepsz az utcara az elso sarkon beledkotnek.. szerintem egy ilyen frizuraval meg tul lehet elni az utcat, es jol is nez ki (noi szemmel mindenkeppen): [link] vagy: [link] vagy: [link] vagy: [link] vagy: [link] ha mindenkepp marad a punk, akkor itt egy szolidabb valtozat: [link]
2011. júl. 13. 06:13
 10/22 anonim ***** válasza:
De nem értitek, hogy nem alfahímfrizurát szeretne, hanem punk hajat? Tudjátok, az jelent is valamit.
2011. júl. 13. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!