Anyám jogosan nem szeretné hogy ilyen hajam legyen?
Azt mondta hogyha olyat szeretnék akkor nem fogja megakadályozni csak ő nem díjazza mert szerinte ez olyan mint egy felkiáltójel és belém fognak kötni
itt a haj:(punkos) [link]
igen jogosan.. 14/L
2 ok. az első ami nyílván a koromnak a legjobb..: szülők.. védik a gyerekeiket..
második.. igen beléd fognak kötni mert vannak akik..tudod.."fúúúj rocker, emooos.." és a többi és a többi.. de én úgy vagyok vele, hogy kit érdekel??!!... ne figyelj rájuk.. de ha nem akarod hogy beléd kössenek hallgass a szülőkre.. legtöbbször igazuk van..:))
hát ő a szülőd.. végül is beleszólhat.
és őőő akkor minden reggel belőnéd a hajad? elég sok macera én csak azért nem ajánlom. meg sztem tök felesleges. ilyet a punkok is csak koncikra hordanak, neem?
Igaza van abban is, hogy beléd fognak kötni, meg abban is, hogy nem fogja megakadályozni.
A te döntésed.
Viszont ha engem kérdezel, akkor csak úgy csináltasd meg, ha tudod, mit vállalsz vele. :D
Egyébként egy fokkal egyszerűbb, kevésbé macerás és öt tonna zselé nélkül, esetleg némi hajlakkal megvalósítható:
[link] (Ja, mondjuk szív nélkül ;D.)
[link] (Vagy ilyen, bár ezen lehet, hogy elöl van zselé. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!