Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám folyton pukizik. Olyan...

Anyám folyton pukizik. Olyan undorító?

Figyelt kérdés
Ő csak nevet ezen, de engem iszonyatosan zavar.
2012. szept. 17. 20:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
Nemed?
2012. szept. 17. 20:53
 2/15 A kérdező kommentje:
lány, miert fontos ez?
2012. szept. 17. 20:54
 3/15 anonim ***** válasza:
43%
ha ő nevet ezen, akkor miért nem teszed te is azt?? én általában röhögni szoktam a családtagjaimon, ha finganak, vagy hasonló dolgot tesznek..xd nem kell ennyire túldramatizálni :D
2012. szept. 17. 20:59
 4/15 anonim ***** válasza:
38%

Igazad van, kérdező!

Ez gusztustalan, és undorító. Menjen ki a budiba, és szívja maga.

2012. szept. 17. 21:03
 5/15 anonim ***** válasza:
13%

Igénytelen anyád van. :O

A helyedben ki nem tenném vele a lábam emberek közé.

2012. szept. 17. 21:04
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Nekem a férjem csinálja ezt de ami zavar azaz,hogy iszonyat büdöset.Mindegy mit eszik olyan büdöset ereget,hogy majd elhányom magam.
2012. szept. 17. 22:04
 7/15 anonim ***** válasza:
79%

Azért fontos ez, mert ha lány vagy, akkor egy nagyon minimálisan meg lehet érteni, viszont ha fiú lennél, akkor nem érteném a kérdést. ( Mondjuk, nagyon így sem. )

Szerintem nincs semmi probléma azzal, hogy ha a családtagok egymás előtt szellentenek, otthon. Ha utcán, idegen emberek előtt csinálják, az megint más. Szvsz mi családi körben, vagy a legjobb barátnőmmel/barátnőmnél teljesen természetesen eresztjük el a bélgázt - kivétel ügye, ha eszünk -, de vagy nevetünk, vagy ügyet sem vetünk rá. Sosem volt nálunk ez probléma, és nem tartom különösebben gyomorforgatónak, vagy gusztustalannak, ha előttem csinálják, még ha idegenek, akkor sem. Sőt, az sem zavar, ha nem kérnek miatta elnézést. A böfögésnél szintúgy.

16/L

2012. szept. 17. 22:23
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Miért te ki izzadod kérdező vagy mi??Persze tudjuk te nem szoktál sem fingani sem sz@rni..valaki nem tud halkat fingani..
2012. szept. 17. 22:48
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
Mond meg muternak ha még egyzer fingik akkor beledúgsz egy sípot a seggébe!:D
2012. szept. 17. 22:49
 10/15 anonim ***** válasza:

Mindenki tud halkan fingani, legfeljebb nem veszi a fáradtságot hozzá....

Pl. anyám és a barátja is hangosakat finganak mindig, persze mikor vendég van vagy máshol vagyunk akkor érdekes hogy nem csinálják. Igenis gusztustalan... szólj rá.

2012. szept. 18. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!