Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A cigányoknál mi ez a "rák"...

A cigányoknál mi ez a "rák" jelző? Nekik miért mindig minden rákos? Mi ez a rákozás folyton? Egyszerűen undorító

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 02:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Nekem a "Kapjál szívrákot" tetszik a cigányoktól:DD
2010. ápr. 4. 03:17
 2/18 A kérdező kommentje:
Nekem egyik sem tetszik és nem is értem miért mondják...Mindegyik onkológus v mi a fene? Sztem onkológián nem rákoznak ennyit de még egy rákhalász hajón sem....
2010. ápr. 4. 03:20
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Bírlak kérdező, megnevettettél így hajnali fél négykor :D Amúgy szerintem azért rákoznak, mert a devla már kiment a divatból :D
2010. ápr. 4. 03:23
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Jót nevettem én is kedves kérdező! Hallod a cigányoktól nem kell ízesebb , nyavalyagörősebb káromkodást hallani más népektől. Hihetetlen milyen szókincsük van e téren, és olyan folyamatosan tudják ezeket mondani, és úgy fujják, mint a szentírást. Győzike is rákozott, és amint értesültem én is róla rákozni is fog, csak kár hogy a ráknak az ollója nem szabta még meg a száját!
2010. ápr. 4. 08:01
 5/18 anonim válasza:
94%
Hallottam már pár "rákos" mondást tőlük, de a "Gitár nyőjjön a hásádba, és a rák pengesse"-t szerintem nem lehet überelni! :D,
2010. ápr. 4. 08:37
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
a cigányok ősei valószínüleg egy vizi faj voltak, talán sellők(olyan csúnyák,mint a harry potterben), így a rákokkal szoros kapcsolatban voltak, nem cska eledelként, de háziállatként is tartották őket, valószínüleg innen maradt fenn rákszeretetük, és fürdeni is azért nem szoktak, mert ők nem tudják,hogy erre szükség van a szárazföldön élő embereknek és mivel régen mindig büdös halszaguk volt, így nem veszik észre most sem a testükből áradó szagfelhőket
2010. ápr. 4. 15:06
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

ma 08:37, XD XD XD

A cigók olyanok mint a forrest gumpból a néger bb, az is folyton csak a rkáokról beszélt

2010. ápr. 4. 15:41
 8/18 anonim ***** válasza:
74%

Háá dik má milyán rákos kirdís éz? Oszt a mágyárok mijé baz megolnák állándójan erre felejé tézsvír!

Am én is cigány vagyok, és sűrűn használom a rákos szót (viszont mentségemre nem káromkodok:D) legutóbbi aranyköpésem: Hozzá má egy rákos egeret. Nem tudom miért, egyszerűen jólesik, mint másoknak hogy minden 2. szavuk a vazze:DD Másik kedvencem a pusztujjá el, meg a dik :DD

2010. ápr. 5. 20:30
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
Mert *** ***** szemetek
2010. ápr. 5. 21:11
 10/18 anonim ***** válasza:
6%
Hát azért a te mondásod se áll messze a káromkodástól, cigány barátom
2010. ápr. 5. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!