A cigányoknál mi ez a "rák" jelző? Nekik miért mindig minden rákos? Mi ez a rákozás folyton? Egyszerűen undorító
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 02:48
11/18 anonim válasza:
ez azért mekkora kérdés már hallod-e?
12/18 anonim válasza:
Jóvánmó mágyár bárátom. A rákos káromkodást úgy értem hogy nem beszélek csúnyán, pl egy rákos vita folytán nem hozok fel nemi szerveket, nem beszélek az orális és anális kielégülésről (kapd be, sz*pj le és társai....) nem azonosítom mások rákos fejét és rákos kalapját pénisznek (f.fej, f.kalap:)), nem utasítok másokat hogy szexeljenek velem vagy mással (b.meg) stb stb. A kérdés az volt hogy miért rákosoznak a rákos cigányok, a válaszom, mint cigánynak: há mer jólesik. Sok magyarnak, még lányoknak is minden második szavuk a vazze (ami szerintem roppant gusztustalan, mert mit ba.szak meg?:D), nekik ez esik jól, nekem meg a rákosozás.
13/18 A kérdező kommentje:
há dik more a rák rohassza meg a fajtádat
2010. ápr. 6. 14:00
14/18 anonim válasza:
Nekem mindig azt mondja az egyik osztálytársam, hogy: (valami csúnyaszó).. rákos
nagyon idegesítő
15/18 anonim válasza:
há akkoó pusztujjá el téis még az országod, a rák égye ki a gyomrodát tézsvíröm, hogy halná még, még lénne más bájod is.
most mi baj????????????? CIGÁNY VAGYOK A KÉRDÉS PEDIG EGY CIGÁNYKÉRDÉS. egy magyar honnét a rákból tudná hogy egy cigány miért használ olyan szavakat amiket??? örüljé hogy válaszoltam a rákos kérdésedre.
pedig tök normális cigány vagyok, erre föl, még bántánák a mágyárok, há ezé nevezünk titékét rákosnák mé rásszístáik vágytok moré.
16/18 anonim válasza:
nézzenek odá há miáttád még ki is gúnyoltám a rákos fájtámot, há mingyá kitilt a vájdá a tányárú. tégéd nem tilt-é ki a gárdá? já hogy rásszistáskodni szábád. jóvan moré, lögyé csak mágádnok rásszítá. szép lész áz íleted, foglálkozzá csák a büdös cigányokkál, őkét ugyán ném érdekli hogy élsz vágy hálsz ugysé fognák mégváltozni dé té csak strésszéskédjá rájtuk, úgy, ügyés vagy, töccse csak ki áz utálát az élétédet osztán ha 60 éves lötté májd gondokozzá él fijam mé örégétté még ilyén hámár. úgy úgy tézsvíröm, idégéskédjé csák mágádnok, májd hátha jobb lösz tán mindén...........MUHAHAHAHAHAHA
17/18 anonim válasza:
Szerintem nem csak a rákozás undorító hanem maguk a cigányok is... Tanuljanak meg viselkedni vagy különben takarodjanak gázkamrába...
18/18 A kérdező kommentje:
Ez így igaz!!!!
2010. ápr. 13. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!