Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sztetek a magyarok keményebbek...

Sztetek a magyarok keményebbek a cigányoknál?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy összefogunk, mert MÉG többen vagyunk, hanem mondjuk úgy lebontva 5-10 magyarra ill. cigányra, kik nyernének vajon. Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
2011. máj. 4. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem a cigányok közül úgy általában mindegyik tud verekedni (még a lányok meg a kisebbek is) szóval úgy gondolom igen, egy csoport átlag magyarnál egy csoport átlag cigány keményebb.
2011. máj. 4. 17:03
 2/4 tetris ***** válasza:
63%

Szemtől szembe a cigányok sunyítanak. Csak akkor van nagy mellényük, amikor hordában vannak, az ellenfél pedig egyedül, de legalábbis kevesebben, mint ők.

Igen, mi vagyunk a keményebbek, mert hiába gyúrják ki magukat a börtönben, attól még megmaradnak a maguk primitív szintjén, mert az agyukat nem "gyúrják" ki.Az már nem fontos nekik, hogy szellemileg is fejlődjenek, ne csak fizikailag. Az állatvilágban is az győz, amelyiknek több esze van, taktikásabb, ravaszabb, cselesebb, a helyzeti előnyt jobban ki tudja használni.

Ezek után úgy gondolom, hogy igen, mi keményebbek vagyunk.

2011. máj. 4. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Csatlakozom az előttem szólóhoz. 1:1 arányban szemtől szemben az átlag magyar jobb az átlag cigánynál.

A cigányok inkább csoportokban és/vagy náluk gyengébb ellenféllel szemben kemények.

2011. máj. 4. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
27%
Én cigányok mellett élek, képben vagyok velük. Ezek már gyerkkoruktól kezdve verekednek egymással. A nagyobbak tanítják a kicsiket, hogyan kell ütni, rúgni. A lányokat is. Nem kímélik a kisebbeket, hogy hozzászokjanak a fájdalomhoz. Azt is megmutatják, hova kell ütni, rúgni, hogy hatásos legyen. Sajnos én is tapasztaltam a keménységüket, lány létemre többször keveredtem verekedésbe cigány lányokkal. :S És sose én nyertem, de hasonlókat láttam más verekedéseknél. És most az 1-1 bunyókra gondolok sajnos :S Szóval szerintem a cigányok izmosabbak és keményebbek sajnos. :(
2011. máj. 5. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!