Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titkolja a férjem, hogy telefont vett? Én reagálom túl?
Kedves 10-es, igen, például akár azt is...
Nálunk a telefonvétel hosszú és komolyan átrágott dolog, segítünk egymásnak választani. Másrészt egy telefon (már, ha normálisat vesz az ember), legalább 70-80 ezer forint, ekkora kiadást szerintem illik megbeszélni, még ha a saját félretett pénzéből veszi is.
Nekem az első gondolatom az lenne, hogy van valakije. Próbálj beszélni vele, végső esetben kutasd fel azt az új telefont...
26N
Kérdező (#16) jól van... akkor ez a tény, tehát tegyél szemrehányást EZÉRT. Aztán majd mond rá valamit...
(csak nem kisgyerekes anyuka tetszel lenni? :)))
Én is arra gondolnék, hogy akar még egy telefonszámot, amin azt hív, akit te nem ismersz és akiről neked nem szabad tudnod. Vagyis a szeretőjét!
Az más kérdés, hogy ritka nagy balfék, ha ezek után a kocsiban felejti a számlát, hogy a felesége megtalálja. :-)))
1. Magának vette, erről hív szextelefont, erről hívja a szeretőjét (a számlarészletező még véletlenül sem látod), erről intéz illegális dolgokat.
2. A szeretőjének vette.
3. Van egy eltitkolt gyereke, annak vette.
4. Valami elég kínos dolog történt, leverte a főnöke/munkatársa mobilját és félt, h kiakadsz, h miért venne ő neki másikat, de ő vett neki.
"nagy szemekkel végül kinyögte" - megijedt. Lehet csak szextelefonálgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!