Feleségem el akar hagyni, mert nem vállalok be egy munkát? Azzal fenyeget hogy nem jön ma haza és inkább ott alszik valamelyik barátnőjénél. Már a telefont sem veszi fel nekem.
Ma már feltettem a kérdést,csak átették az üzleti kérdésekhez.Nem tudom minek amikor ez egy családi kérdés és nem pénzügyi.Ez volt az előző kérdésem...most már telefont se veszi fel nekem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Figyelj, nem ismerem pontosan a helyzetet, de azt hiszem, hogy valahol neki is megvan az oka erre. Minden normális ember ilyen esetben elvállalná az első munkát, amit megkap, és mellette gyorsan keresne mást....
Ha idáig jutott a dolog, akkor ez az egyetlen olyan megoldás, amibe belemegy. A másik, hogy elváltok. Hidd el, egy nőnek sok kell, hogy idáig jusson.... Vagy összeszeded magad, vagy továblépsz.
És te hiszel abban, hogy megtalálod azt a munkát,amit valamennyire is szeretsz?
Nem sok hely van manapság,ahol megbecsülik az embert és értelmes fizetést is adnak!
Szerintem hazánkban pont arról szól a munka és a megélhetés, hogy bármi áron el kell vállalni azt,ami adódik, mert nem lehet arra hetekig várni, hogy valami legyen....
Én a helyedben márcsak teszt miatt is elvállalnám a melót, hogy a feleségednek mi lesz a viselkedése ezután!
Tisztázzuk először, hogy a feleséged miért ragaszkodik annyira ahhoz, hogy azt a konkrét munkát vállald be.
- anyagilag a padlón vagytok és sürget az idő?
- olyan unka, hogy jobban meg fognak becsülni utána?
- már régóta munka nélkül vagy és ez az első ajánlat?
- a feleséged megígérte valakinek, hogy meg fogod csinálni?
- a feleséged kötődik ahhoz, akinek dolgoznod kellene?
- a feleséged nem akarja, hogy otthon legyél?
És most tisztázzuk, hogy te miért nem akarod elvállalni?
- magalázó
- megterhelő?
- nem a szakmádnak megfelelő?
- nem kell annyira a pénz, hogy bármit elvállalj?
- téged egy nő ne ugráltasson?
- akinek dolgozni kell, vagy amit dolgozni kell azzal van bajod?
Ha erre mindre válaszoltál, akkor mi is tisztábban látjuk, hogy mi a baja a nődnek, és hogyan kéne rajta segíteni.
Hónapok óta keresel munkát, és ami van, azt nem vállalod be, mert jobbat akarsz? Ebben a gazdasági helyzetben még válogatsz?
A volt férjem ilyen, mint te. Mindig a jobb lehetőségre vár, így lassan 2 éve nem dolgozik megint.
És ha elvállalnád, mellette meg keresnél jobbat? Gondolom nagyon kéne már a pénz, ezért nem érti meg, hogy te meg nem akarod elvállalni.
Mi az a munka pontosan amúgy (nem olvastam el a másik kérdést, lehet, hogy ott írtad)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!