Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titkolja a férjem, hogy telefont vett? Én reagálom túl?
lehet szeretője van, de lehet hogy valami más okból vette a telefont...ha nem jó köztetek a kommunikáció és nem tudtok őszintén beszélni akármiről akkor titkolhatja...vagy ha anyagi gondjaitok vannak...
mondjuk összetörte a munkatársa telefonját, vagy valakinek tartozott egy telefonnal és megadta...előled lehet azért titkolta el, mert lehet szégyelli a dolgot, vagy az anyagi dolgokon nem akar vitázni...
de persze a szerető is ott van még a pakliban...
1. Neked vette meglepinek.
2. Magának vette, hogy legyen miről a titkos dolgait intézni.
3. Másnak vette (szerető, vagy egy ismerős, akit kisegített, csak nem akarja elmondani)
Pontosan azok jutottak eszembe, ami a 3-nak is. Ahogy ránéztem a kérdésre, az első az ugrott be, hogy arról tudja intézni a titkos ügyeit. Kérdésem: Szoktátok nézni amúgy egymás telefonját? Van hozzáférésed, felveszed, ha épp Ő nem tudja felvenni? Mert ha igen, akkor ez lehet egy verzió. Persze nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, lehet egy másik esély, hogy ajándékba vette. De ha így van, akkor miért vallotta volna be, hogy vett, de elhagyta? Nehezen bírom elhinni, hogy rögtön elhagyta. Ha ajándékba vettem volna, akkor azt hazudtam volna, hogy a cég bízott meg a vásárlással a nevére, de ők állják a számlát. De az elhagyás elég falsul hangzik.
Ha esetleg mégis ajándék volt ,akkor majd írd meg :-) Bízzunk a legjobbakban. Esetleg közeleg valami esemény? Szülinap, névnap, neked vagy egyéb családtagnak?
és mit beszélt volna meg veled, ha magának veszi?
hogy lehet-e 4g képes, vagy legyen csak sima? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!