Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Működhet úgy egy kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet úgy egy kapcsolat, ha csak az egyik fél hívő keresztény?

Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 21:28
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam,hogy senki,hanem hogy az igazi nagy tudósok.de nézzük: Leonardo da Vinci,Kopernikusz,Faraday,Kepler,Pasteur,Pascal,Galileo Galilei,Newton,Joule,Morse,soroljam még?ezek az emberek mind hittek Istenben,NEM katolikusok vagy reformátusok voltak,hanem Istenben hittek.
2014. okt. 17. 08:26
 42/48 anonim ***** válasza:
szerintem nem müködhet, mert 1 hívő másképpen gondolkodik az életről, mint 1 ateista. A gyereknevelés is problémás lenne, ha különböző nézetűek a szülők akkor merre mennek a gyerekek? A vallás felé ? Vagy sem. Meg kell beszélni mielött összeházasodnak.
2014. okt. 17. 09:05
 43/48 anonim ***** válasza:
45%
A hit tartást ad, segít átvészelni a problémákat. A ki nem hisz Istenben, az könnyebben nyúl a pohárhoz, vagy droghoz ha problémája van, hamarabb szétesik. 1 hívő nem próbálja meggyőzni a másikat, de 1 ateista agresszívűl akarja átvinni az akaratát a másik emberbe. /ez a tapasztalatom/.
2014. okt. 17. 09:16
 44/48 A kérdező kommentje:
Nekem van tapasztalatom mind két oldal ráerőltetés mániájával. Egyiket sem tartom helyesnek.
2014. okt. 17. 09:49
 45/48 anonim ***** válasza:
Ne kedverjük a vallást és az Istenbe (vagy hívd, ahogy akarod) vetett hitet. Ez az elmélkedés nem erre a lapra tartozik, de attól, hogy évszázadokkal ezelőtt hittek egy felsőbb hatalomban (vagy csak azt mondták), az nem azt jelenti, hogy ez valós és ez az etalon. Mindegy, ne menjünk ebbe bele.
2014. okt. 17. 11:51
 46/48 anonim ***** válasza:

"Ne kedverjük a vallást és az Istenbe (vagy hívd, ahogy akarod) vetett hitet. Ez az elmélkedés nem erre a lapra tartozik, de attól, hogy évszázadokkal ezelőtt hittek egy felsőbb hatalomban (vagy csak azt mondták), az nem azt jelenti, hogy ez valós és ez az etalon. Mindegy, ne menjünk ebbe bele."

Ezt csak azért szerettem volna megjegyezni, mert mindig azzal jönnek, hogy a hivök gyengék, befolyàsolhatok, butàk.Szerintem ezek az emberek a bizonyitékok arra, hogy ez nem igy van.

2014. okt. 17. 12:30
 47/48 anonim ***** válasza:
69%

Hát az én párom hívő lett (mondjuk ugyanúgy iszik, cigizik, csal ritkábban), de sajnos a kapcsolatunk nem élte túl. Én pedig meghallgattam minden videót, meg sztorit, de ő nem viselte el, hogy én nem hiszek.

Vicc, hogy csak az utolsó fél évben lett ilyen és ekkor romlott meg a kapcsolatunk....

2014. okt. 17. 23:49
 48/48 anonim ***** válasza:
De most nem értem,ahhoz mi köze van a vallásnak,hogy vki cigizik??:))))))
2014. okt. 18. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!