A zsidóság és a kereszténység között milyen viszony van?
Figyelt kérdés
Ha egy hivatalos honlap van az is jó. :)2014. okt. 15. 19:21
1/16 sztrecskó válasza:
Mármint, mi a kapcsolat, vagy milyen a kapcsolat?
2/16 anonim válasza:
Hát ez így nehéz kérdés mert van kb egy millió keresztény egyház és a judaizmusnak is elég sok irányzata van, változó melyik hogy gondolkodik. Arról nem is beszélve, hogy az egy hitirányon belül lévő emberek közt is elég sok különbség van.
3/16 anonim válasza:
Ellentétes a viszony. A zsidók nem vették észre Jézus eljöttét, mert ők politikai megváltót vártak. A zsidó vallás a rasszizmuson és a politikán alapul és nem a szereteten, mint a keresztény vallás. A legrosszabbak a cionista zsidók akik a világot irányítják és a sátánnak dolgoznak. A jogosan eléggé vitatható Bibliában azt mondja Jézus, hogy egy részük(szinte mindenkit közülük idelehet már sorolni sajnos) fogja alkotni a sátán zsinagógáját. Tehát a sátánnak zsinagógája lesz és a zsidók az ő kiválasztott népe nem pedig Istené, mert Isten nem választ ki senkit, mert mindenki egyenlő.
4/16 anonim válasza:
Aszti utolsó, szerintem ezt ne hangoztasd mert lecsuknak. Ez tudod milyen durva sértés? Ha zsidó lennék, most tök kibuknék rád..
5/16 anonim válasza:
Kedves 4-es
Nekem sok zsidó barátom van akik csak megerősíteni tudnak ebben. Amit leírok az a tömény igazság. A cionizmus a legnagyobb baj az egészben, mert az ortodox zsidókat el lehet fogadni, de a cionistákat nem. A világot irányító emberek cionisták. A cionisták szembe mennek a zsidó vallással, rasszisták, hazug, aljas emberek és nagyon sok közülük sátánista.
6/16 anonim válasza:
:D hát azért én kíváncsi lennék, mit szólnának ehhez olyan zsidók, akik nem a haverjaid. :) bocsi, de nekem ez megint ilyen jobbosokra jellemző összeesküvés elmélet agymenésnek tűnik, úgyhogy természetesen nem hiszem el. :)
7/16 anonim válasza:
Milyen jobbos és milyen összeesküvés elmélet? Az igazság fáj. Nézz utána a témának és ne utasítsd el rögtön. Ezek tények csak te nem tudsz róla és ez a baj.
8/16 anonim válasza:
ez durva és hihetetlen. te ezt hol olvastad?
9/16 anonim válasza:
Google a barátod csak írd be mire van kíváncsi másrészt Biblia és a Talmud nagy segítség ebben a témában, de ezek is megtalálhatók csak beírod a google-ba.
10/16 anonim válasza:
Figyi, a gugliba beírom azt, hogy "kukislány" és arra is lesz találat. Manapság már mindenről van cikk, csak a fele sem igaz.
Amit te mondasz, az egy tipikus összeesküvéselmélet. Nem mellesleg vérlázító és sértő a zsidóságra nézve!
(ui.: én ateista vagyok, tehát nem érti, de liberális lévén nagyon zavarnak az ilyen elvakult és bántó kitalálmányok!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!