Vannak itt keresztény rendes srácok?
Szia!
Én keresztény vagyok. Viszont, hogy rendes vagyok-e vagy sem, azt nem nekem kell megítélni. A visszajelzésekből általában nem szoktam negatív kritikát kapni, mert nem szokásom csak úgy viccből ártani másoknak, vagy ehhez hasonlók. Inkább arra törekszem, hogy meg tudjam magam érteni az emberekkel.
24/F
Üdv. 20/F
Igen, rendes vagyok! :D
"Elhiszem , hogy most mindenki be akar vágódni de én tényleg rendes srácot keresek, akinek fontos Jézus és érte él!"
Ne haragudj, de honnan veszed, hogy mindenki be akar vágódni? Hiszen úgy gondolom, a válaszolók nem is ismernek téged, gyakorlatilag semmit sem lehet rólad tudni. Másrészt: Te olyan fiút keresel, akinek fontos Jézus, és érte él. Ilyen szempontból én is feltehetném azt a kérdést, hogy te vajon ilyen vagy? Hamradrészt pedig: A Jézusért élés nem ott fog megmutatkozni, hogy valaki leírja itt, hogy úgy cselekszik, hanem a gyakorlati, mindennapi életben. Negyedrészt pedig a GYIK nem társkereső, ez benne van a szabályzatban.
További kellemes estét! ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!