Hogyan közeledjek egy keresztény nőhöz?
Figyelt kérdés
Egy ideje járok gyülekezetbe és nagyon tetszik egy nő de nem tudom hogy közeledjek hozzá hogy ne csak azt lássa hogy egy nőcsábász vagyok. Ráadásul nem akarom kockáztatni azt hogy hülyének nézzenek és hogy nem gondolom komolyan az egész gyülekezetbe járást. Mert hát előbb utóbb úgyis kiderülne hogy közeledtem hozzá és nem szeretnék kínos helyzetbe kerülni. Ami a csajozást illeti nincs ginofóbiám!2014. ápr. 23. 18:16
1/14 anonim válasza:
Ezek szerint nőcsábász is vagy ?
2/14 A kérdező kommentje:
Szeretek flörtölni, beszélgetni, nőket csábítani de végülis olyan nagy nőcsábásznak nem mondanám magam. Mert ezektől nem csak puszta szexet akarok hanem egy normális kapcsolatot
2014. ápr. 23. 18:25
3/14 anonim válasza:
Szerintem atól mert keresztény még találhat barátot.Először talán barátkozni kéne aztán majd kiderül hogy,tetszetek-e egymásnak,...
4/14 A kérdező kommentje:
És azzal is tisztában vagyok hogy szex csak házasság után van vagy lesz. Ami mit ne mondjak elég érdekes ha pogány szemmel nézzük a dolgot
2014. ápr. 23. 18:27
5/14 A kérdező kommentje:
Természetesen én is csak barát akarok lenni aztán kitudja....
De írtam is hogy nem tudom hogy közeledjek
2014. ápr. 23. 18:29
6/14 A kérdező kommentje:
Illetve tudom hogy közeledjek de nem akarok rámenős lenni hogy aztán kínos helyzetbe hozzam magam. Ha meg ha csak barátkozok félek bekerülök a barát zónába
2014. ápr. 23. 18:32
7/14 anonim válasza:
Rákjárásban ès közben forogjon a fejed!viccet fèlre tève csapj fel jehova tanujának ès csöngess be hozzá.
8/14 A kérdező kommentje:
Hát ez viccesebben hangzik mint a rákjárás :-D nem leszek jehova tanúja másrészt azt sem tudom hol lakik
2014. ápr. 23. 18:48
9/14 anonim válasza:
DE HA JEHOVA LENNÈl TUDNÁD!!! Vitatkoztál már jehovával??????????????????HÁT ŐK MINDENT TUDNAK!!! Mind 3 világvègèt ők èltèk tùl csak!!! Te is jehova vagy ,csak nem tudsz ròla!!!
10/14 macispapa65 válasza:
Mond azt neki hogy üldöz a sátán és segítenie kell neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!