Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan közeledjek egy kereszté...

Hogyan közeledjek egy keresztény nőhöz?

Figyelt kérdés
Egy ideje járok gyülekezetbe és nagyon tetszik egy nő de nem tudom hogy közeledjek hozzá hogy ne csak azt lássa hogy egy nőcsábász vagyok. Ráadásul nem akarom kockáztatni azt hogy hülyének nézzenek és hogy nem gondolom komolyan az egész gyülekezetbe járást. Mert hát előbb utóbb úgyis kiderülne hogy közeledtem hozzá és nem szeretnék kínos helyzetbe kerülni. Ami a csajozást illeti nincs ginofóbiám!

2014. ápr. 23. 18:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Elég keveset tudok a kereszténységről de tudom hogy azaz igazi! :-) illetve hiszem és erről nem szeretnék vitát indítani. Ez az én döntésem hogy miben hiszek. Hozzám nem csengetett be senki hogy higgyek az istenben. És ahogy mondod hogy a jehovák 3 világ végét túléltek erre csak annyi a válaszom hogy mi feltámadtunk ;-) :-D
2014. ápr. 24. 15:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem vitatkoztam még jehovával nem is szeretnk senkivel. De tudom mit kell tennem anélkül is hogy jehova lennék. És a válaszom arra hogy Ti túléltetek 3világ végét ez igazán szép dolog és örülök neki de mi keresztények feltámadtunk ezek szerint! ;-) :-D
2014. ápr. 24. 15:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Azért küldtem el 2x majdnem ugyanazt mert azt hittem nem küldtem el az első kommentet. Bocsi!
2014. ápr. 24. 15:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Kikèrem magamnak!! Nem vagyok jehova! Èn leragadtam darwinnál:D
2014. ápr. 24. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!